Episodul 4 Royal Pains va aparea pe data de 10 iulie. Va anunt ca subtitrarea va avea o intarziere de cateva zile dupa weekend deoarece nu sunt disponibila. Multumesc pentru intelegere!
imi cer scuze pentru o mare intarziere a episodului cinic. Am mari probleme cu internetul si cu torrent-ul. Multumesc din nou pentru intelegere. Voi incerca sa termin traducerea cat de repede posibil...
Incepand cu ziua de luni si pana duminica viitoare, nu voi fi disponibila, asa ca ma voi ocupa de urmatoarele episoade ale acestui serial cand revin. Va multumesc. Sanatate!
Buna ziua! Folosesc tot acest topic pentru ca ceea ce vreau sa spun este legat tot de acest serial. Nu am gasit pe net data aparitiei urmatorului episod din Royal Pains, ep 12. Stie cineva cand apare?
Multumesc!
Pe 4 septembrie episodul 12 si pe 11 septembrie episodul 13, conform tv.com si wikipedia
Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present.
Această pagină web foloseste cookie-uri pentru a imbunătăți experiența de navigare și a asigura functionalități adiționale.
Puteți afla mai multe detalii urmărind
politica de confidentialitate
.