RocknRolla.2008.DVDRip.x264-TDM

djmario79 (1 mesaj) (Utilizator)
15-Ian-2009, 02:01 Top

Un sub la vs asta PLS!

Serban_Ionut_Stelian (418 mesaje) (Utilizator)
15-Ian-2009, 04:01 Top

pai daca citesti regulamentu' o sa vezi ca trebe sa postezi la cerere sincronizari
si mai intai incearcale pe cele existente ,poate se potriveste vreuna

pispuck (84 mesaje) (Utilizator)
15-Ian-2009, 08:01 Top

Un sub la vs asta PLS!

La cum ai formulat cererea aceasta tu ti-ai batut joc de regulament( DACA L-AI CITIT CUMVA)

SHAKTI (1,093 mesaje) (Administrator)
16-Ian-2009, 06:01 Top

pai daca citesti regulamentu' o sa vezi ca trebe sa postezi la cerere sincronizari
si mai intai incearcale pe cele existente ,poate se potriveste vreuna

Atentie la exprimare. Acesta este totusi un site de subtitrari si limbajul nu este unul de bazar. CE inseamna: regulamentu', trebe, incearcale ?
Nu o luati in nume de rau, e doar un sfat prietenesc.

lost in translation

mda ,cu incearca-le am dat-o in bara (la gramatica ,slab rau,am terminat liceul de mult iar la "uzina" imi trebuie matematica de baza + rapiditate in "calculele")
iar cu restul,este modul meu de exprimare si nu fac misto' de nimeni si nici nu ma dau interesant
imi pare rau daca am deranjat pe cineva

SHAKTI (1,093 mesaje) (Administrator)

mda ,cu incearca-le am dat-o in bara (la gramatica ,slab rau,am terminat liceul de mult iar la "uzina" imi trebuie matematica de baza + rapiditate in "calculele")
iar cu restul,este modul meu de exprimare si nu fac misto' de nimeni si nici nu ma dau interesant
imi pare rau daca am deranjat pe cineva

Nimeni n-a zis ca faci misto. Modul nostru de exprimare de zi cu zi nu se aplica peste tot. Nu vorbesti in biserica asa cum vorbesti in club, nu vorbesti ca-n "uzina" cu un copil de 5 ani si nu vorbesti pe un site de subtitrari asa cum vorbesti in fata blocului cu amicii.
Repet, nu sunt rau intentionata si nu am nimic personal cu tine sau cu ceilalti baieti care posteaza aici. Ideea e sa respectam un anumit standard si asta nu e greu.Smiley

lost in translation
16-Ian-2009, 07:01 Top

ok,am inteles, sa traiti ,am facut destul off topic
si, normal ca ne conformam