REZULTATE CONCURS "PLAGIATORUL ANULUI"

(Vizitator)
16-Dec-2007, 09:12 Top

Rezultate finale concurs "Plagiatorul anului", editia 1, decembrie 2007:

Locul 1 : veverita_bc 58 de voturi (69%)

Locul 2: Dan Bonta$ 16 voturi (19%)

Locul 3 : Alin022 10 voturi (11%)

Numar total voturi: 84


(Ne)fericitii castigatori sunt rugati sa ne trimita prin e-mail la adresa special creata (stopplagiatorilor@gmail.com) datele de contact la care pot fi expediate premiile pe merit castigate, cu mentiunea ca locul 1 trebuie sa-si exprime, suplimentar, alegerea intre ciocolata sau alune… pardon, nuci uscate. Acest lucru se poate face pana la data de 20 decembrie 2007, pentru a putea fi expediate in cel mai scurt timp posibil. Nerevendicarea premiilor pana la data mentionata atrage reportarea lor pentru urmatoarea editie (e vorba de contravaloarea lor).

In loc de incheiere, cateva observatii. In primul rand multumim tuturor celor care au votat. Datorita votului lor, s-a ajuns la o situatie paradoxala care subliniaza o data in plus calitatile iesite din comun ale invingatorului: pentru prima oara in istorie, cineva este desemnat pe de o parte "Traducatorul anului 2007", iar pe de alta "Plagiatorul anului 2007". Orice comentarii la adresa castigatorului sunt, asadar, de prisos.

Trebuie sa sesizam, de asemenea, marinimia si deschiderea site-ului nostru, care, spre deosebire de altii, nu are prejudecati in privinta premierii insisi a celor care ne fura
http://i17.tinypic.com/8ffmfs1.jpg" class="link"> A SE VEDEA AICI . Da, intr-adevar, pentru unele lucruri (nepretuite) nu exista cuvantul “culmea” in dictionar.

Mai mentionam ca, spre deosebire tot de altii, concursul nostru nu a fost unul masluit. Daca in prima faza s-a inregistrat o medie de 63 de voturi la fiecare poll, in faza finala au votat 84 de utilizatori care aveau cont pe forum. Raportat la numarul curent de useri, cei 84 de utilizatori care au votat reprezinta 3,14% din numarul total al utilizatorilor inscrisi pe forum (in acest moment de 2663). Procentul conteaza doar statistic, numarul real al utilizatorilor activi (cei care intra cel putin o data pe saptamana pe forum fiind undeva la ordinul catorva sute), astfel ca o cifra reala ar presupune raportarea celor 84 la cei cateva sute de care aminteam. Am facut aceasta specificare pentru a nu da carcotasilor posibilitatea de a induce din nou in eroare prin tot felul de intoxicari. Comparativ, daca aruncam o privire la concursul masluit de prin alte parti, ajungem la niste concluzii foarte interesante. Conform datelor tehnice date publicitatii, la acel concurs masluit au participat 10.572 de utilizatori. Indiferent cum s-a desfasurat modalitatea de vot, raportand la aceeasi unitate de masura – numarul total curent al utilizatorilor de pe forum, care in cazul forumului titrari.ro se ridica la 10.311 utilizatori, ajungem la o aberatie: o participare de 102,53 % !!! Adica cu 2,53% s-a depasit planul cincinal, votand mai multi utilizatori decat sunt inscrisi pe forum. Cifra n-ar fi fost suspecta daca in prima faza a respectivului "concurs" nu ar fi facut propuneri decat 149 de utilizatori ! De la 149 la 10.572 in cateva zile este un salt enorm, o crestere a interesului pentru ceva ce nu aduce nici un castig votantului de exact 70,95 de ori !!!

Asadar, sa sintetizam:

Subs.ro
"Plagiatorul anului"
Faza 1: 63 participanti
Faza 2: 84 participanti
Interes: CONSTANT

Titrari.ro
"Traducatorul anului"
Faza 1: 149 participanti
Faza 2: 10.572 participanti
Interes: EXAGERAT

Concluziile le puteti trage fiecare. Nu prezentam dovezile de masluire de la prima faza, cand aceeasi utilizatori au votat de mai multe ori (facand propuneri) pentru ca fiecare va putea trage niste concluzii pertinente privind doar tabelul de mai sus. In plus, nici nu ne intereseaza ograda altora. Din pacate nu putem oferi premiile castigatorilor in cadrul unei reuniuni, asa cum acestia probabil si-ar dori, deoarece nu garantam integritatea fizica a premiantilor in cazul unei intalniri fata in fata cu acestia.

Craciun fericit tuturor utilizatorilor subs.ro care ne sustin de fiecare data cand altii ne plagiaza, iar plagiatorilor le transmitem un Craciun cu multa zapada, pentru a nu putea iesi din case si a oferi celor care inca se mai lasa pacaliti, noi subtitrari plagiate marca "traducatorii anului 2007", Veverita_bc, Alin022 si Dan Bonta$.

Acest subiect este închis.