REGULAMENT GENERAL

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
10-Oct-2006, 12:10 Top

REGULAMENT GENERAL

In discutiile de pe forum, comporta-te civilizat, respectuos si cu bun simt.
Nu folosi cuvinte triviale. Accepta dreptul unei alte persoane la o opinie diferita de a ta. Nu porni si nu continua un conflict interpersonal, cu epitete si atacuri adresate unei alte persoane; justifica-ti afirmatiile. Nu face atacuri la persoana.

Scrie cat mai corect in limba romana, cu un limbaj civilizat, nu abuza de unele caractere sau smiley-uri, nu repeta fara rost. Restrange-ti mesajele la o cantitate minima necesara, dar la un continut cat mai mare de informatie noua.

Moderatorii si administratorii isi rezerva dreptul de a sterge mesajele monosilabice sau inutile. Foloseste functia de cautare Inainte de a deschide un subiect nou de discutie, poate subiectul a mai fost abordat. Deschide subiectul nou In categoria potrivita, nu il repeta In mai multe locuri, ofera informatii cat mai detaliate pentru a putea primi un raspuns competent.

Sunt interzise:
- uploadarea continutului site-ului [url]www.subs.ro[/url] , pe alte site-uri
- reclamele la site-uri ce se ocupa cu vanzarea de produse piratate sau orice legatura cu produse pirat.
- cererile de cumparare de filme.
- folosirea mai multor conturi de catre acceasi persoana.
- accesul prin proxy pe acest forum.

Daca esti de acord cu aceste reguli, atunci te poti angaja intr-o discutie pe acest forum. Nerespectarea regulamentului general (si/sau al fiecarei sectiuni in parte) atrage sanctionarea prin intermediul avertismentelor (maxim 3), urmate de banarea contului si ip-ului.

Nu abuza in nici un fel de forum sau de privilegiul de a putea participa la discutii, deoarece abaterile vor fi sanctionate de administratori sau moderatori dupa cum considera necesar, in functie de gravitate, de la un simplu avertisment pana la ban.


VA MULTUMIM ANTICIPAT PENTRU INTELEGERE.

Acest subiect este închis.