Regula

RottenKid (23 mesaje) (Utilizator)
24-Sep-2007, 09:09 Top

LOVENDAL : urat urat tare , regula cu proxy , hai sa-ti dau un exemplu eu de la munca folosesc proxy , pentru ca altfel n-am cum sa ies pe extern. In concluzie n-am ce cauta pe subs.ro pentru asta?

Mi-se pare un pic exagerata regula ....
:B:

WebMan (551 mesaje) (Utilizator)
24-Sep-2007, 10:09 Top

La muncă tu nu muncești ????

:B: :B: :B: :B: :B:

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
24-Sep-2007, 10:09 Top

LOVENDAL : urat urat tare , regula cu proxy , hai sa-ti dau un exemplu eu de la munca folosesc proxy , pentru ca altfel n-am cum sa ies pe extern. In concluzie n-am ce cauta pe subs.ro pentru asta?

Mi-se pare un pic exagerata regula ....
:B:

Presupun ca ai proxa de romania nu de strainatate.
De obicei acestea sunt filtrate, deoarece se exagereaza.

RottenKid (23 mesaje) (Utilizator)
25-Sep-2007, 02:09 Top

Webman , nu muncesc tot timpul .
AMC : n-am treaba cu proxy de romania sunt din Olanda :p

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
25-Sep-2007, 04:09 Top

Webman , nu muncesc tot timpul .
AMC : n-am treaba cu proxy de romania sunt din Olanda :p

Bine pe tine te iertam. In caz de ceva spui.
Si toti userii care au asemenea probleme spun si gasim o solutie.

Palaviccini-Centurion (595 mesaje) (Utilizator)
25-Sep-2007, 05:09 Top

LOVENDAL : urat urat tare , regula cu proxy , hai sa-ti dau un exemplu eu de la munca folosesc proxy , pentru ca altfel n-am cum sa ies pe extern. In concluzie n-am ce cauta pe subs.ro pentru asta?

Mi-se pare un pic exagerata regula ....
:B:

Nu pentru useri obisnuiti ca tine s-a creat aceasta regula. Incercam prin asta ca pe forumul nostru sa nu se ascunda tot felul de indivizi care au fost banati de pe IP-ul lor real si care incearca sa intre prin intermediul proxy-ului. Acestia vor fi vanati, asa ca stai cuminte, nu se lua nimeni de tine. Smiley

RottenKid (23 mesaje) (Utilizator)
25-Sep-2007, 11:09 Top

sa mai zica lumea ca eu n-am tratament preferntial :p maine poimaine ma fac traducator :p

LittleBro (265 mesaje) (Utilizator)
26-Sep-2007, 07:09 Top

vad ca inca incercati sa tineti anumite persoane pe afara, nu v`ati saturat manilor de "razboiul" asta?!

(Vizitator)
26-Sep-2007, 10:09 Top

Nu e vorba de a tine niste persoane inafara, ci de niste masuri care sa nu faca inutila banarea unui user care nu e in stare sa respecte niste reguli elementare stipulate in regulamentul forumului. Au fost descoperiti multi astfel de paraziti (pentru ca altcumva nu-i pot numi), care desi aveau ban pe site au profitat de faptul ca le era banat ip, nu contul, si fie au intrat cu proxy pe vechiul cont, fie si-au creat conturi noi. Daca exista un regulament si regulamentul spune ca pentru incalcarea lui trebuie sa platesti, atunci nu incerci sa pacalesti sistemul. Ca in viata reala respectivii sunt descurcareti si stiu sa mituiasca, sa dea cu pumnul daca nu accepta ceva, asta ii priveste pe ei. Nu pe mine ma pacaleste respectivul, ci pe cel de langa el, pe userul obisnuit. Daca nu e ordine, inseamna ca e anarhie si fiecare face ce-l duce mintea. In definitiv, cine are ban, poate intra cu proxy in modului "vizitator" si poate vedea tot ce se discuta pe forum. Cand insa intri pe forum cu proxy sau alt cont stiind ca esti banat, este deja o sfidare. Iar asa ceva nu se va tolera. Sa-si spuna si userii punctul de vedere, sunt convins ca inteleg ca e spre binele lor.

intellect (63 mesaje) (Utilizator)
27-Sep-2007, 12:09 Top

Spuneți că sunteți jigniți, dar fiecare mesaj de-al tău de la "Erori", cris999, e un șir de jigniri grosolane, de multe ori la adresa unor oameni care nu le merită și bazate pe argumente trase de păr.
Spuneți că faceți totul din pasiune, dar ați făcut din forumul ăsta o inchiziție anti-titrări.ro.
Ați vrut să nu mai apară titrările făcute de voi pe titrări.ro; v-au făcut pe plac, acum le căutați nod în papură cu plagiatul.
De fapt, ce vreți voi, în afară de dispariția titrări.ro? Că sunt o tonă de alte site-uri care fură și plagiază într-o veselie, dar despre ele nu spuneți nimic.

Mai nou, o măsură menită să țină deoparte trei-patru oameni indezirabili este "spre binele userilor". Heil Hitler! băieți, că spre asta vă îndreptați și așa vă simțiți cel mai bine. V-am susținut punctul de vedere când aveați dreptate, dar începeți să fiți penibili big time.

O să aplic și eu sistemul vostru de gândire și o să încetez a mă mai considera colaborator al acestui site. Și fiindcă îmi trebuie și un motiv, existent sau nu, iată-l:
Moderatorii de aici au considerat inutil topicul meu de la The Crow: Stairway to Heaven și l-au șters de două ori, deși subtitrarea era în lucru, în timp ce un topic cu o subtitrare finalizată mai trăiește încă. O să consider asta o jignire personală, un act voit îndreptat împotriva mea, și, de acum înainte, nu voi mai urca nici o subtitrare realizată de mine pe subs.ro, atâta timp cât pe aici vor trona mesaje de genul: Subtitrare MASACRATA de asa zisi traducatori de pe alt site CLICK AICI și vor exista topicuri vădit răuvoitoare de genul "La vie en rose."

(Vizitator)
27-Sep-2007, 02:09 Top

Imi pare rau pentru decizia ta, dar ti-o spun cu siguranta ca in multe privinte te inseli. Atitudinea mea fata de unii ti-o voi explica pe privat. Cat priveste topicul tau, trebuie sa existe vreo explicatie, ar fi pacat sa iei un act probabil nevoit drept o ofensa intentionata la adresa ta.
O spun pentru a treia oara (prima data am spus-o in momentul in care a fost inchis topicul la "La Mome", a doua oara am spus-o cand catabeg a venit aici pe site sa ma jigneasca, desi eu niciodata nu l-am jignit (nici macar o discutie pe privat n-am avut cu acesta in viata mea), iar a treia oara o spun acum: oricine poate intra pe acest forum sa-si spuna punctul de vedere, nimeni n-are nimic impotriva liberei exprimari, insa sa se respecte regulamentul si sa se inceteze cu jignirile la adresa traducatorilor subs.ro. Totul a inceput de la observatiile acide ale lui Darian (care si-a completat subtitrarea dupa cea a noastra si, pesemne, tot el s-a aratat revoltat) si mai apoi ale lui Copax dupa ce terenul a fost pregatit de seven, in conditiile in care niciunul (aratati-mi persoana) din traducatorii de aici nu a spus un singur cuvant la adresa calitatii subtitrarilor facute de alti traducatori. Daca ma insel, aduceti-mi dovada, puneti-mi-o in fata si va dau dreptate sa spuneti ca noi suntem cei care provoaca scandalul. Dar stiti bine ca nu e asa. Singura problema... si ce problema... e ca uneori adevarul e prea in adancuri pentru a merita efortul sa fie scos la suprafata. Ca sa inchei: daca se inchide un topic care risca sa degenereze intr-un scandal imediat se spune ca am pus pumnul in gura cuiva. Daca nu se inchide si lasi pe toti sa vina sa te jigneasca asa, la rand, la foc automat si dai ban, iar nu e bine ca se zice ca iar i-ai bagat omului pumnul in gura. Cel mai bine este ca fiecare sa spuna ce crede pe forumul de care se simte cel mai mult atasat. M-ati vazut pe mine, vreun moderator sau vreun user obisnuit de pe subs.ro intrand pe forumul titrari.ro si sa inceapa sa jigneasca ? Chiar nimeni nu vede realitatea ? Imi pare rau, intellect, nu judeci cu aceeasi masura pe toata lumea. Din punctul meu de vedere am spus tot ce am avut de spus. Daca poate exista un dialog civilizat, si altii pot sa-si expuna punctul de vedere. Daca nu, se poate pune punct.

Palaviccini-Centurion (595 mesaje) (Utilizator)
27-Sep-2007, 08:09 Top

Topicul Stairway To Heaven nu a fost sters in mod intentionat de nimeni!! Este optiunea de a se sterge automat topicurile mai vechi in care nu s-a mai scris o anumita perioada, si sistemul automat de management al forumului l-a sters.
Imi pare foarte rau intellect pentru decizia luata. Dar, pe de alta parte, asa cum spunea si cris, judeci partinitor. Si am sa-ti explic si de ce.
Asa zisul user "Seven" care a pus focul pe paie pe acest forum acum cateva zile este de fapt "Dan Bontas", cel care a primit ban pe site si pe forum. Oare de ce a primit ban? Pentru ca acest individ, Dan Bontas, ne-a injurat ca la mama cortului (precum se vede in imaginea de mai jos ne-a facut "sleahta de imbecili")
http://i24.tinypic.com/f05b1u.jpg
Si asta era ideea: ca cei care au ban pe acest site si vor incerca sa intre pe proxy, sa nu o mai poata face. In niciun forum din lume nu se accepta jignirile si injuriile asupra administratorului acelui forum. E si o regula de bun simt. Dar daca tu crezi ca acest lucru e unul rau...in fine...nu mai zic nimic.
Pe de alta parte, ni se reproseaza ca de ce inchidem topicurile asa de repede. Era vorba de topicurile care sa nu degenereze in scandaluri! Normal, atunci cand un administrator de pe titrari.ro inchide un topic, nimeni nu mai are curajul sa comenteze nimic (numai pe forum la noi se mai comenteaza):

Iar ati inceput cu prostii din astea. Lasati frustratii cu frustrarile, fiecare trebuie sa-si umple timpul intr-un fel. Ca anumite personaje il au pe morcoveata in permanenta si au anumite dureri iremediabile e un semn.
Topic inchis.

Deci, acolo pe forum nu e nicio problema daca se inchide un topic; aici se pare ca este o problema pentru unii.
De asta spuneam intellect...ca daca vrei sa fii credibil, trebuie sa judeci cu nepartinire. Si in final, ia spune-mi: ti-am bagat noi vreodata pumnul in gura, ti-am inchis noi vreodata vreun topic, chiar daca aveai opinii nefavorabile impotriva noastra? Nu, si asta pentru ca ai stiut sa porti un dialog in limitele decentei, nu ca alte persoane.

dashi (106 mesaje) (Utilizator)
27-Sep-2007, 12:09 Top

Ntz, ntz, ntz...de cand a facut Web forumul asta, numai "cearta" citesc zi de zi.....pe bune, cearta cearta si iar cearta, ca la gradinita. O fi asta o forma de preocupare a unora si eu nu stiu, nici nu vreau sa stiu, de fapt !
Vad ca placerea de a face din "placere" traduceri a devenit concurs de cine are traficul mai mare sau care are mai putine greseli in traducere Smiley....sau care plagiaza mai mult, gradinita, am spus bine.
Hai va pupa fratele vostru si lasa-ti cearta ca numai zambesc de mult...acum sunt ingrijorat.