Recomandari Anime

aaadela (100 mesaje) (Utilizator)
3-Ian-2009, 01:01 Top

Pentru cei care vor sa vada un anime dar nu au idei... va ajutam noi.

Mentionezi:
Ce gen/ genuri vrei sa fie (ex. comedy, action, SF, mecha, etc.)
Daca te intereseaza sa nu fie prea lung/scurt... sa fie serie, OVA, film, etc. (numai daca te intereseaza)
Daca vrei sa fie asemanator cu ceva ce ti-a placut.
Alte detalii (cat de buna vrei sa fie grafica, coloana sonora, cat de vechi vrei sa fie, daca cauti un ongoing, etc.)

Nu ezitati sa cereti o recomandare, respectiv sa recomandati un anime.

Atentie ! Se recomanda anime-uri doar la cerere !

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)
3-Ian-2009, 02:01 Top

Samurai X
:doubt:

Va recomand acest anime.

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.

Samurai X
:doubt:

Va recomand acest anime.

Daca iti place acest anime, iti recomand atunci si Ninja Scroll alias Juubei Ninpouchou / Jubei Ninja Wind Chronicle. E un film din 1993.

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)

Daca iti place acest anime, iti recomand atunci si Ninja Scroll alias Juubei Ninpouchou / Jubei Ninja Wind Chronicle. E un film din 1993.

Am sa caut cand voi avea timp.

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
prodi (1,805 mesaje) (Utilizator)

Am vrut si eu odata sa il caut.. daca nu ma insel se pregateste un film cu aceeasi poveste, dar nu anime.. e si DiCaprio implicat daca tin bine minte.. oricum cred ca il voi lua si eu, mersi.

Catalin (147 mesaje) (Utilizator)
13-Ian-2009, 02:01 Top

recomandari ... Golgo 13 - The Professional si Vampire Hunter D si Ghost in the Shell

Edit by aaadela: Jesus Christ, read the topic rules!

Atentie ! Se recomanda anime-uri doar la cerere !

(Vizitator)
1-Mar-2009, 09:03 Top

Salutare. Am vazut si eu 4 anime`uri pana acum. Naruto, Bleach, Death Note si Great Teacher Onizuka.
Sincer, nu stiu ce m-ar interesa, actiune, comedie, vreau doar ceva frumos, dar preferabil sa fie si tradus Smiley

5-Mar-2009, 08:03 Top

Pentru iuli23, am mai multe recomandari sa-ti fac, dar ti le spun doar pe cele traduse:
- Vampire Knight si continuarea, Vampire Knight Guilty (pe care il termin curand de tradus, sper)
- Wolfs Rain
- The Melancholy of Haruhi Suzumiya

De pe fansuburi romanesti, daca stii sa cauti, vei gasi anime-uri in format hard-sub. Incearca:
- Spice and Wolf
- Claymore
- Amatsuki