pt membri de pe site-ul asta

cata_tase (175 mesaje) (Utilizator)
11-Mar-2008, 12:03 Top

cu toata stima dar parerea mea e ca voi mai mult da-ti atentie lla ( incepatori ) sa vedeti ce zic, sa nu deranjeze site-ul........pai cum i-am mai spus si lui cata moderattor regulile nu sunt stiute de toti. si e omeneste sa gresesti.incercati sa aveti o alta formula ca sa vb cu cei incepatori........in paranteza: citesc multe critici si va vad pe voi moderatori ca si cum sunteti impotriva noastra ce-i incepatori....la discutii!!!!! merci de intelegere

11-Mar-2008, 01:03 Top

si mai adaug.......FELICITARI PENTRU SITE e tare

Bogdamn (63 mesaje) (Utilizator)

Smiley amuzant... eu n-am vazut ca se intampla ceva negativ aici. Mi se pare ca "incepatorii" sunt abordati cu formula clasica... gen "vezi FAQ & Rules". Mai bine de-atat nu se poate... Apoi daca e chiar asa mare lenea sa citesti cateva randuri ca sa stii si tu cum sta treaba p-aici e si normal sa te mai trezesti si cu cateva replici mai taioase pentru ca se doreste sa fie un forum armonios cu ordine si disciplinaSmiley
In concluzie nu se poate spune ca moderatorii si administratorii sunt impotriva "incepatorilor" atata timp cat incepatorii se dovedesc a fi intelegatori si receptivi la mesaje. Smiley
(PS: membrii nu "membri ", dati nu "da-ti" si cei nu "ce-i"; e omeneste sa gresesti dar e omeneste sa si inveti din greseliSmiley)

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)

si mai adaug.......FELICITARI PENTRU SITE e tare

Multumim.

Nebuna (692 mesaje) (Moderator)

De fapt si de drept, cuvantul "membru" are, fara urma de indoiala, pluralul "membri". Forma articulata este "membrii".
Daca nu ma insel, chiar scrie despre acest cuvant in DOOM2. Smiley

Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present.
AMC (1,453 mesaje) (Administrator)

Haideti sa-i lasam si pe aceia care sunt incepatori sa se integreze in atmosfera acestui forum.

Nebuna (692 mesaje) (Moderator)
11-Mar-2008, 02:03 Top

Eu cred ca, cata_tase se referea ca incepatorii sunt putin repeziti si adevarul este ca nu mereu li se vorbeste cu calm si intelegere, iar asta mare parte din vina lor. Pentru ca ignora sa caute raspunsurile acolo unde deja se afla. Refuza sa citeasca "descrieri", "explicatii", "FAQ & RULES". Prefera sa puna intrebarea, sau sa actioneze dupa propia vointa fara sa gandeasca putin intai.
Aici nu ma refer special la cata_tase, ci per general. Si papagalul se repeta, dar nu pana la infinit. De acea clasica "read faq & rules" Smiley
Oricum, pana acum nu am vazut replici taioase, cum spune Bogdanm Smiley

Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present.
11-Mar-2008, 02:03 Top

merçi de revizuirea greselilor. le-am vazut si eu acum:B:.o buna continuare la tot siet-ul

WebMan (551 mesaje) (Utilizator)
11-Mar-2008, 06:03 Top

Și mai deschizi multe topicuri ???

Ce urmează? ERATĂ ?