Propunere
Hai salut si la multi ani (ceva mai tarziu dar intentia conteaza) , m-am trezit si eu la ceas de seara sa ma dau destept. Cum nu am avut pe unde sa ma dau rotund am zis sa vin pe la voi.
Am si eu o propunere mica , defapt o rugaminte extrem de mare. Propunere care ne va ajuta si pe noi (consumatorii de titrari) dar bine-nteles v-ar pastra si voua "reputatia" un pic mai coafata.
Nu stiu cat de mult aveti timp sa corectati titrarile sau sa le filtrati pe cele "de afara" dar ideea e ca in ultimul timp au inceput sa iasa titrari pe banda rulanta (si bine-nteles nu tocmai bune).Nu ma pun sa ma cert cu un traducator sau chestii de genul asta pentru ca discutia ar urma sa fie cam asa:
" Dupa ce ca eu imi pierd N ore traducand , apari tu si faci gura mare.Daca esti mai bun fa tu titrari.Huaaaaaaaaaa , nemultumitule."
In mare parte ar avea dreptate dar bine-nteles ca tot timpul exista un "dar" : in spatele tau mai sunt si alti oameni care muncesc si tin extrem de mult la munca lor (nu dau exemple ca o sa apara altu sa vorbeasca de pupincurims) iar tu cu titrarea ta de var....slaba ii faci de toata jena pe ei.
Sarind peste toate astea , ceea ce vreau e sa va propun este un buton mic de semnalare a titrarilor var....slabe (nesincronizate , gramatica praf s.a.m.d.)
S-a suparat cineva , atunci haideti sa ne :L
Nu s-a suparat nimeni, e o idee care se dezbate de multa vreme la nivelul moderatorilor, in diferite forme, unele mai radicale, altele mai temperate, in functie de propunerile fiecaruia. In curand sper sa cadem de acord in aceasta privinta si cine descarca o subtitrare va fi avertizat legat de calitatea acesteia.