Propunere
As avea o propunere..Ma gandeam sa se faca o noua echipa care sa se ocupe cu sincronizarile pentru filmele care apar...deoarece am observat ca de ceva timp la majoritatea filmelor (mai ales cele mai vechi la care apar versiuni noi, dar si la filmele noi) se tot scot release-uri peste release-uri.
O idee excelenta. De cand vroiam sa se ocupe cineva de asa ceva. Haideti, faceti o echipa
Eu vin cu o propunere mai tare: toti cei care fac sincronizari sau corectari la o subtitrare sa se grupeze intr-o singura echipa, cu care sa se semneze la sfarsitul fiecarei sincronizari sau subtitrari revizuite. Ce-ati zice daca doar cei inscrisi in echipa ar putea sa faca upload pe site, alaturi de traducatori ? In felul asta ne-am spala pe maini de o problema pe care cei de pe titrari ro o au in acest moment, anume useri fantoma care plagiaza si nu respecta numele traducatorilor. Invatam, prin asta, sa ne respectam unii pe altii si munca pe care o facem. Ce ziceti ?
Eu mai sincronizam candva dar acum nu prea mai am timp. Tot in limita timpului disponibil voi sincroniza si eu cate una, alta. Dar va anunt de pe acum ca eu sunt mai mofturos asa ca nu ma va interesa daca filmul e super nou, daca nu prezinta interes PENTRU MINE nu sincronizez.
Da' de corectari nu zice nimeni nimic ? Acolo e mai mare nevoie de ajutor, asa zic eu. Ce folos sa zsincronizezi un sub cu erori si apoi cineva sa-l corecteze si toate sincronizarile sa ramana dupa subul necorectat ?