Propunere serial de tradus
Dacă am voie să propun, uite două noi care încep duminica asta :
Madam Secretary (2014– )
http://www.imdb.com/title/tt3501074/?ref_=nv_sr_1
Scorpion (2014- )
http://www.imdb.com/title/tt3514324/?ref_=nv_sr_1
Al doilea mă interesează mai mult
Si pe mine ma intereseaza cele doua seriale noi.
Dar, mi-e teama si am emotii ca vor ramine fara traducator si citeva seriale veterane, care-mi plac.
Deocamdata astept sa se lanseze on air sezoanele noi din serialele veterane.
Multumesc pentru bunavointa.
Eu m-as apuca de ele. Dar ma tem ca nu voi avea mult timp sa le traduc. Deci asta ar insemna sa aiba intarziere subtitrarea. Daca sunteti de acord cu asta ma bag. Daca nu, atunci puteti propune ceva care nu a fost tradus sau a fost lasat balta ca sa nu existe plangeri ca nu a aparut la timp o subtitrare.
@EGhetto, trebuie sa-ti placa in primul rind tie, serialul pe care-l traduci, ca sa ai tragere de inima
.
Deci, hai sa vedem primul episod, cit de repede ne prinde

Eu astept si veteranele, sa vad care ramine in aer. Nu dau inca titlul , pentru ca nu vreau sa supar traducatorii.
Oricum, tu hotarasti ce traduci. Iar despre intirzieri, daca te apuci, este ok daca avem siguranta ca va fi tradus pina la sfirsit si nu abandonat.
Multumesc frumos
Si pe mine ma tenteaza Scorpion. Este despre Walter O'Brien , personaj real...la 13 ani a avut probleme cu politia c-a intrat in baza de date a NASA si-a facut un tirg cu ei : "voi renuntati la acuzatii iar eu va arat gaurile din sistemul vostru" 
Era tare pustiul
Scorpion începe luni 22 seara la americani, deci noi îl vom vedea marţi. Scriptul la Madam Secretary a apărut deja.
Deşi are o distribuţie bună, pilot-ul nu m-a impresionat prea mult, dar de gustibus... n-om discuta-n drum.
Modificat 22-Sep-2014, 10:17
Ceva ceva tot am inteles eu!
) Vorba ta cu "important e sa apara!"
Cand apare il traduc.
Si cum am cautat peste tot subtitrarea azi nu am gasit-o. Daca stie cineva de unde o pot lua in engleza va rog sa ma anuntati.
Modificat 23-Sep-2014, 10:11