Propunere serial de tradus

EGhetto (67 mesaje) (Moderator Junior)
21-Sep-2014, 10:21 Top

Buna. Avand in vedere faptul ca voi termina de tradus serialul Royal Pains, as vrea cateva sugestii de la voi legate de ce serial sa mai traduc? Multumesc anticipat.

Airocla (37 mesaje) (Utilizator)
21-Sep-2014, 11:57 Top

Dacă am voie să propun, uite două noi care încep duminica asta :

Madam Secretary (2014– )
http://www.imdb.com/title/tt3501074/?ref_=nv_sr_1

Scorpion (2014- )
http://www.imdb.com/title/tt3514324/?ref_=nv_sr_1

Al doilea mă interesează mai mult Smiley

xvivien (86 mesaje) (Utilizator)
21-Sep-2014, 12:17 Top

Si pe mine ma intereseaza cele doua seriale noi.
Dar, mi-e teama si am emotii ca vor ramine fara traducator si citeva seriale veterane, care-mi plac.
Deocamdata astept sa se lanseze on air sezoanele noi din serialele veterane.
Multumesc pentru bunavointa.

21-Sep-2014, 12:44 Top

Eu m-as apuca de ele. Dar ma tem ca nu voi avea mult timp sa le traduc. Deci asta ar insemna sa aiba intarziere subtitrarea. Daca sunteti de acord cu asta ma bag. Daca nu, atunci puteti propune ceva care nu a fost tradus sau a fost lasat balta ca sa nu existe plangeri ca nu a aparut la timp o subtitrare.

21-Sep-2014, 13:09 Top

@EGhetto, trebuie sa-ti placa in primul rind tie, serialul pe care-l traduci, ca sa ai tragere de inima Smiley.
Deci, hai sa vedem primul episod, cit de repede ne prinde
Smiley
Eu astept si veteranele, sa vad care ramine in aer. Nu dau inca titlul , pentru ca nu vreau sa supar traducatorii.
Oricum, tu hotarasti ce traduci. Iar despre intirzieri, daca te apuci, este ok daca avem siguranta ca va fi tradus pina la sfirsit si nu abandonat.
Multumesc frumos Smiley

21-Sep-2014, 13:14 Top

Ma cam tenteaza Scorpion. Pare destul de interesant. Sa inteleg ca apare maine si sper sa apara subtitrarea in engleza.
Daca da, atunci ma ocup eu de el.Smiley

21-Sep-2014, 13:34 Top

Si pe mine ma tenteaza Scorpion. Este despre Walter O'Brien , personaj real...la 13 ani a avut probleme cu politia c-a intrat in baza de date a NASA si-a facut un tirg cu ei : "voi renuntati la acuzatii iar eu va arat gaurile din sistemul vostru" Smiley
Era tare pustiul Smiley Smiley

bursucel (1,985 mesaje) (Moderator)
22-Sep-2014, 06:56 Top

EGhetto, pana acum n-ai inteles ca nu poti multumi pe toata lumea? Smiley Pana la urma, ritmul unei traduceri e impus de traducator, nu de user. Important e ca subtitrarea sa apara Smiley

https://yoursmiles.org/tsmile/yes/t2752.gif
Airocla (37 mesaje) (Utilizator)
22-Sep-2014, 09:24 Top

Scorpion începe luni 22 seara la americani, deci noi îl vom vedea marţi. Scriptul la Madam Secretary a apărut deja.
Deşi are o distribuţie bună, pilot-ul nu m-a impresionat prea mult, dar de gustibus... n-om discuta-n drum. Smiley

Modificat 22-Sep-2014, 10:17

22-Sep-2014, 11:07 Top

Ceva ceva tot am inteles eu!Smiley) Vorba ta cu "important e sa apara!"
Cand apare il traduc.
Si cum am cautat peste tot subtitrarea azi nu am gasit-o. Daca stie cineva de unde o pot lua in engleza va rog sa ma anuntati.

Modificat 23-Sep-2014, 10:11