Propunere Interesanta!

ShaggyTudor (3 mesaje) (Utilizator)
2-Mar-2008, 11:03 Top

Ar fi super daca faceti o sectiune cu .srt pentru documentare! Sunt la foarte mare cautare, si cred ca sunt destul de interesante!

Parerea mea!

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
2-Mar-2008, 11:03 Top

Sunt pe site, impreuna cu celelalte filme, si traduceri la documentare. Trebuie doar sa folosesti optiunea "search" si sa vezi daca ce te intereseaza exista deja sau nu.

ShaggyTudor (3 mesaje) (Utilizator)
3-Mar-2008, 01:03 Top

Toate ma intereseaza, doar ca nu stiu cum se cheama fiecare.... Nu crezi ca ar fi mai simplu si mai frumos daca le-as avea enumarate si as avea de unde sa aleg? N-o sa-mi scape niciuna, te asigur!

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
3-Mar-2008, 02:03 Top

Pai si vrei sa ai totul de-a gata? Daca te intereseaza documentarele, cauta pe imdb, (de ex. http://www.imdb.com/Sections/Genres/Documentary/average-vote" class="link">http://www.imdb.com/Sections/Genres/Documentary/average-vote ), iti faci o lista si dupa aia vezi ce-i tradus. Acu' nu se poate personaliza site-ul pentru gustul fiecaruia. Mie-mi plac SF-urile, nu ma intereseaza comediile. Asta nu inseamna ca tre' sa mi se faca un filtru special.

ShaggyTudor (3 mesaje) (Utilizator)
6-Mar-2008, 12:03 Top

Documentarele is cu totul speciale!

Copax (8 mesaje) (Utilizator)
16-Mar-2008, 09:03 Top

ShaggyTudor, fiecare avem un gen preferat, dar presupunând că s-ar introduce un asemenea filtru, tot ar trebui să cauți in cadrul lui cu funcția search un anume documentar, cel care te interesează, lucru pe care-l poți face și acum, așa că funcția asta nu ar scurta cu nimic timpul de căutare, deci nu ar ajuta la nimic. Dimpotrivă, ar trebui să deschizi inițial o pagină în plus (categoria preferată), ca apoi tot la search să ajungi.