Pronosticuri UEFA Champions League Sezon 2009-2010
NU MA VOI MAI GRABI SA POSTEZ CLASAMENTUL PANA NU VOI VERIFICA DE DOUA ORI.
Pentru ogjadrian - 6+3=9 - nu 6 cat apare - dar, intradevar sunt 4 puncte deci total 10 puncte.Plasat cu 10 puncte sub userul HopSieu.
Pentru prodi - Cu cele 3 puncte acumulate in aceasta etapa totalizezi 25 de puncte,fiind pe locul 2.
Apreciez intelegerea de care dati dovada si va multumesc.
S-a tras la sorti programul optimilor:
VfB Stuttgart - Barcelona
Olympiakos - Bordeaux
Inter Milano - Chelsea
Bayern - Fiorentina
ȚSKA Moscova - FC Sevilla
Lyon - Real Madrid
FC Porto - Arsenal
AC Milan - Manchester United
Vom reveni cu amanunte cu privire la concursul de pronosticuri.
Ca sa nu va plictisiti pana in februarie si ca si cei aflati mai jos in clasament sa aiba o sansa am hotarat sa punctam:
Castigatorul Ligii Campionilor 5 puncte
Finalistii cate 3x2 puncte
Asadar pana in 16 februarie, cand incep optimile, va invitam sa indicati 2 finalisti si castigatorul Ligii Campionilor.
Totodata din faza urmatoare, a sferturilor de finala, pe langa meciul normal, se va indica si echipa care se va califica iar aceasta se va bonusa cu 1 punct.
Pentru ca etapa optimilor e impartita in doua, am hotarat sa punem pronosticuri la toate meciurile.
Iata programul complet si data desfasurarii meciurilor.
(Milan - Manchester si Inter - Chelsea sunt considerate derby-uri si valoreaza 2 puncte; restul meciurilor 1 punct):
16 februarie
Lyon - Real Madrid
Milan - Manchester
17 februarie
Porto - Arsenal
Bayern Munchen - Fiorentina
23 februarie
Stuttgart - Barcelona
Olympiacos - Bordeaux
24 februarie
Internazionale Milano - Chelsea
CSKA Moscova - Sevilla
1. Milan - Manchester1
2. Internazionale Milano - Chelsea x
3.Stuttgart - Barcelona 2
4.Lyon - Real Madrid 2
5.Bayern Munchen - Fiorentina 1
CASTIGATOARE MECI 1-MILAN
CASTIGATOARE MECI 2 CHELSEA
CASTIGATOAREMECI 3 BARCELONA
CASTIGATOARE MECI 4 REAL MADRID
CASTIGATOARE MECI 5 BAYERN MUNCHEN
2 finalisti:
1.barcelona
2.real madrid
winner of uefa champions league:BARCELONA
Finaliste: Chelsea + Real Madrid.
Castigatoare: Real Madrid.
Meciuri:
Lyon - Real Madrid 2 - Se califica Real Madrid.
Porto - Arsenal 2 - Se califica Arsenal.
Bayern - Fiorentina 1 - Se califica Bayern.
Milan - Manchester 1 - Se califica Milan.
Stuttgart - Barcelona 2 - Se califica Barcelona.
Olympiakos - Bordeaux 2 - Se califica Bordeaux.
CSKA - Sevilla 2 - Se califica Sevilla.
Inter - Chelsea 2 - Se califica Chelsea.
P.S. Daca am gresit ceva, semnalati-mi.Eu asa am inteles.
Totodata din faza urmatoare, a sferturilor de finala, pe langa meciul normal, se va indica si echipa care se va califica iar aceasta se va bonusa cu 1 punct.
Dupa cum ziceam mai sus, din faza urmatoare, nu de acum. Acu' sunt optimi. Deci nu tre' calificat la meci. Pronosticuri trebuie la toate 8 meciurile, dupa cum a pus CR7. Dar nu stiu de ce va grabiti, mai este timp pana in februarie. Nu-i mai logic sa asteptati ca sa vedeti in ce forma este echipa cu 2, 3 zile inainte de meci? De ce sa puneti pronosticuri de acum?! Puteti pune, nu va opreste nimeni, dar e mult mai logic sa prevezi rezultatul unui meci cu 2, 3 zile inainte de a se juca decat cu doua luni inainte

eu nu înțeleg un lucru, ca să indic 2 finaliști trebuie să știu echipele din semifinale ... în semifinală echipa câștigătoare din data de 16 se va întâlni cu echipa de pe 17 ?? (poate pun 2 finaliste care se întâlnesc în simifinală)
Pai de aia se dau cate 3 puncte, ca sa ghicesti cine ajunge in finala. Daca nimeresti o echipa, primesti 3 puncte, daca nimeresti doua echipe, primesti 6 puncte, daca nu nimeresti nici o echipa, nu primesti nici un punct. Acu' sunt optimi, urmeaza sferturi, apoi semifinale si dupa aceea finala. Nu s-a tras la sorti mai departe, doar faza optimilor.
Acest subiect este închis.