Pronosticuri Liga 1 2011-2012
- La etapa 33 lui Spyd3r9292 i s-a luat in calcul doar meciul derby, restul pronosticurilor au fost anulate din cauza editarii mesajului.
- Dupa jucarea restantei si a ultimei etape, 3 concurenti au fost la egalitate de puncte: CR7, adi2u si Spyd3r9292.
- La departajare au fost urmatoarele rezultate:
1. CR7 (1 pronostic la pauza, 2 rezultate finale);
2. adi2u (0 pronosticuri la pauza, 1 scor exact);
3. Spyd3r9292 (niciun rezultat la pauza, niciun scor exact).
Asadar, castigator este CR7. FELICITARI!
- Imi pare rau pentru incidentul creat dar Spyd3r9292 a pierdut pe mana lui printr-o tampenie.
Modificat 22-Mai-2012, 08:23
mda...in fne...Felicitari...dar nu e corect...in primul rand Kralizec nu trebuia sa ma depunctezi deoarece stii ca nu stau sa fac tampenii dastea sa modific ,mai ales ca erau niste meciuri sigure...oricum niciunu dn cei care posteaza aici nu a vazut ca acelea erau rezultatele puse de prima data?hai sa fim seriosi..in fine....in al doilea rand CR7 tot pe spatele meu a castigat ca mereu a pus dupa mine aceleasi pronosticuri...poate data viitoare...
Cand participi la un concurs, invata sa-i respecti regulamentul. Ai gresit, platesti. Ai pierdut pe mana ta, nu are nimeni nimic cu tine. Si tot frumos ar fi sa-i respecti pe ceilalti participanti si nu sa vii sa acuzi aiurea. CR7, daca se lua dupa tine, nu te ajungea din urma. Si, asa ca fapt divers, a mai castigat un concurs acum vreo doi ani (cred ca la mondiale).
Asta e acum...am pierdut pe greseala mea...o sa fiu mai atent...app se mai face vreun concurs cu Euro 2012?
Modificat 22-Mai-2012, 12:30
) ar fii o idee si fara buget
Acest subiect este închis.