Pronosticuri Liga 1 2010-2011
Edy 89+2=91 (dupa departajare: +1 sau 2)
TLC 88+3=91 (dupa departajare: +1 sau 2)
alexdelpiero 88+2=90 (eventual +1) (dupa eventuala departajare: +1)
rtd 87+2=90 (eventual +1) (dupa eventuala departajare: +2)
CR7 86+4=90 (eventual +1) (dupa eventuala departajare: +3)
Kralizec 86+4=90 (eventual +1) (dupa eventuala departajare: +3)
adi2u 84+1=85 (eventual +1)
prodi 84+2=86 (eventual +1)
Dupa cum probabil stiti, Craiova - Gaz Metan s-a intrerupt din cauza furtunii. In caz ca n-am gresit, cam asa arata. Ar fi culmea sa facem baraj in 6 oameni

rtd 87+2=90 (eventual +1) (dupa eventuala departajare: +2)
87+2=89 si nu 90

TLC are dreptate, am calculat eu gresit. Da, sunt dinamovist, ma scoate din minti panarama asta de echipa de ani de zile, cine m-o fi pus sa tin cu ei, nu stiu. Deci daca nu bate Gaz Metan departajarea intre mine si TLC se face la finala Cupei ?
CR7 a pus Sportul - Unirea 1 de doua ori si daca il iei in calcul la meciuri obligatorii nu il mai calculezi la cele 5 ptr. departajare (nu a pus CFR - Steaua) .Deci daca bate Gaz castiga Kralizec, daca ramane egal , baraj intre EDY (Dinamo) si TLC (Steaua) Corect???
Da, asa e. Asta sa fie invatatura de minte pentru CR7 ca n-a vrut sa puna meciurile de baraj

Varianta a doua pare mai plauzibila, dupa ce Gaz Metan nu mai are sanse la E.L., cand se rejoaca meciul ?
Dinamo 56 puncte
Gaz 53 puncte (aici calculandu-se si punctul de azi). Incazul victoriei, Gazul va face 55, dar tot Dinamo va merge in Europa League fiind finalista in Cupa Romaniei, Steaua terminand pe loc de Europa League. (deci oricare ar fi rezultatul in Cupa tot Dinamo merge in E.L.)
Acest subiect este închis.