Pronosticuri Liga 1 2009-2010
Nu am vazut decat ultima pagina a acestui topic si mi se cam pare o joaca de copii ce e aici:se pun niste pronosticuri si doar atat...banuiesc ca daca tot faceti asta aveti si un motiv sau mai multe care va determina sa faceti asta...jucati sau o spuneti din ceea ce ati dori sa iasa:dar ar trebui sa scrieti si motivul pentru care optati pentru pronosticurile astea , ce va determina sa credeti ca o echipa sau alta va castiga sau daca va fi egalitate(ce nu prea am vazut pe ultima pagina si totusi egalitati ce se intampla destul de des).
Deci ceea ce vreau sa spun , si imi cer scuze daca va deranjez , infloriti si voi putin pronosticurile astea , spuneti si voi de ce credeti ca va fi asa , va doriti asta sau suntei documentati si stiti ce absente sunt de o parte sau alta sau istoricul intalnirilor directe....
Din nou imi cer scuze..nu doresc o replica la ce am scris pentru ca e foarte usor sa o faca cineva deranjat dar poate va mai ganditi la ce am scris.
E un concurs de pronosticuri pur si simplu. Nu vad ce ar trebui argumentat. La Europa League si Champions League castigatorul va primi cate un hdd extern. Aici se joaca doar de "fun" . Poate pentru campionatul viitor vom da ceva si aici (daca se termina criza
). Va urma campionatul mondial, unde cu siguranta va fi un premiiu pentru castigator.
[color=RoyalBlue] Rezultatele etapei XXIII:[/color]
Ceahlaul - FC Brasov 2-1
CFR Cluj - Pandurii Tg. Jiu 1-0
U Craiova - Poli Iasi 2-1
Otelul - Dinamo 2-3
International - Gl. Bistrita 2-1
Steaua - Gaz Metan 2-0
Alba Iulia - Urziceni 1-2
Astra - FC Timișoara 1-3
FC Vaslui - Rapid 1-0
[color=DarkRed] Programul etapei XXIV:[/color]
Vineri 26 Martie
Gaz Metan Medias - Otelul Galati (18:30, Digi Sport)
Pandurii Tg. Jiu - Steaua (20:30, Antena 1)
Sambata 27 Martie
Unirea Alba-Iulia - Astra Ploiesti (15:00, GSP TV)
Poli Iasi - International (18:00, netelevizat)
Rapid - U Craiova (21:30, Digi Sport)
Duminica 28 Martie
Gloria Bistrita - Ceahlaul (16:00, GSP TV)
Unirea Urziceni - Dinamo (20:00, Digi Sport)
Luni 29 Martie
FC Timisoara - FC Vaslui (17:00, GSP TV)
FC Brasov - CFR Cluj (20:00, Digi Sport)
Derby: Unirea Urziceni - Dinamo
Acest subiect este închis.