problema subtitrare dance of the dragon
in primul rand lipsesc la inceput 20 min din ea...si in al doilea e numai din linii de dialog si e enervant....o sa o refac eu zilele astea si cu adaugarea celor 20 min si ce mai gasesc gresit pe acolo dupa care o sa o pun inapoi pe site....daca ati putea sa o stergeti pt un timp pe cea care e ar fi foarte bine.....pana o refac eu....va ramane acelasi traducator dar cu modificarile de rigoare...
Cu respect, neoh
aveti aici si traducerea sa vedeti la care ma refer http://subs.ro/film/2008/dance-of-the-dragon/20332
au pus subtitrarea aici pt ca vreau sa o puneti voi pe site si sa scrieti la traducator si pe mine..daca sunteti de acord...o sa vedeti k nu m-am trecut degeaba acolo...am facut o mare parte din ea....adica am tradus inceputul de 20 min si pe parcurs pe unde mai era de tradus din chineza, cred k in total 30 min din tot filmul plus ca am corectat-o la sange....daca sunteti de acord ma treceti si pe mine..daca nu il lasati doar pe el...
Cu respect, neoh
Nu e tocmai stralucita subtitrarea, cel putin din punct de vedere a diacriticelor. ț si ș imi apar ca semne, iar ă are altfel de "căciuliță".
LE: Am editat subtitrarea cu caracterele ă, ș, ț, â, î, e urcata.
Multumiri traducatorilor
LE: Am editat subtitrarea cu caracterele ă, ș, ț, â, î, e urcata.
Multumiri traducatorilor

pai e problema de la tine...subtitrarea e buna...