Pregătiți-vă de Liga Campionilor!

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
21-Aug-2009, 09:08 Top

Bucurați-vă cu gura pînă la urechi de succesul mizerabil de la Piatra Neamț, unde un adversar placid v-a așteptat cu picioarele desfăcute!

Numiți-l pe Cristea briliant, care dacă avea în față cinci pari, nu cinci adversari, nu era în stare să-i ocolească!

După ce l-ați dărîmat pe Huzu, sunați și la UEFA și schimbați și șefii de Comisii de acolo!

Aduceți jucători vopsiți, umpleți-vă buzunarele de comisioane pentru diverse paparude în ghete și furați-vă singuri căciula!
Băgați-vă mereu pe sub pielea lui Mircea Sandu, suflați-i în ureche prin diverse deplasări ale echipei naționale, ca să vă dea cîștig cu Julio Cesar, să ia 6 puncte Timișoarei și amăgiți-vă că așa veți ajunge departe!

Mînjiți suporterii ani la rînd să strige ce vreți voi, manipulați tribuna și apoi mirați-vă că în două luni se sare de două ori gardul, la Pitești și cu Liberec. Folosiți-vă de masa vie de manevră, lăsați-o să vi se suie în cap, finanțați deplasări, făceți-vă că nu vedeți cînd unii sînt arestați prin Bulgaria și alții dau foc la stadion în Olanda!

Scuturați-vă iute de Ioan Becali, singurul care a reușit în ultimii ani, cu riscul de a fi antipatic, să țină suporterii în frîu!
Cooptați în rîndurile voastre diverși analfabeți îmbogățiți de tranziție, care vă fac firma de rîs pe ecranele televizoarelor!
Umpleți Comitetul Executiv cu ciraci de-ai voștri, lîngă Walter și Șvaițer mai aduceți ceva telemea sau urdă, cașcavalul cam lipsindu-vă în ultima vreme!

Milogiți-vă de Vizer să vă dea ceva bani și făceți-vă că nu vedeți cum vă plantează pe bancă o nulitate ștampilată (aseară, la 0-1 în minutul 5, inexistentul Bonetti a ținut doi închizători pe teren!) care nu e în stare să cîștige nici un meci dacă nu vă băgați voi, acționarii!

Priviți nepăsători cum vă elimină pergola fotbalistică a Europei, cum toți veleitarii și semiamatorii își fac firmă cu voi!
Adunați toți bețivii din cluburile de noapte și toți betegii din clinicile de ortopedie, dați-le salarii de 400.000 de euro, apoi mințiți că le-ați redus contractele la jumătate, să nu vă sară Dănciulescu în cap, că el a dat peste o sută de goluri și cîștigă abia pe sfert!

Acum dați-vă jos și vedeți ce-ați făcut!

Duceți-vă la UEFA, rugați-vă de Mircea Sandu să vă pună pile ca măcar peste patru-cinci ani să vă reprimească în Europa! Și după aia, pregătiți-vă iarăși, cu același entuziasm și aceleași mijloace, de Liga Campionilor!

PS. Felicitări celorlalte 3 echipe românești, care merg cu caii înaintea căruței! Mai ales Vasluiului, care a învins un adversar pe care Dinamo n-o să-l bată în următorii 10 ani!

alin buzarin (c) gsp.ro

Ashrak (3,470 mesaje) (Utilizator)
21-Aug-2009, 04:08 Top

Dă Borcea un telefon și reyolvă totul.Smiley
E rușinos ce s-a întâmplat aseara. Smiley

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
prodi (1,805 mesaje) (Utilizator)
21-Aug-2009, 06:08 Top

Comentariile sunt de prisos.. Imaginea tarii a fost patata oricum.. Nu vreau sa mai comentez nimic de ce s-a intamplat aseara, nu vreau sa jignesc clubul Dinamo prin asta, chiar daca si-au facut-o singuri, de atatia ani e in continuu scandal, asta cred ca a nemultumit fanii.. Plus lipsa rezultatelor..
Pai laso-n colo, te bate Elfsborg, te bate NEC Nimijen, te bate Slovan Liberec.. nu stiu de ce nu se motiveaza sa faca performanta si in UEFA; eu cel putin tot timpul am tinut cu echipele romanesti in alte competitii decat cele din Romania..

Oricum asa ceva nu se poate. Trebuie neaparat luate masuri..

Costin Lucian (131 mesaje) (Utilizator)
21-Aug-2009, 08:08 Top

Eu am fost pe stadion.Imi e scarba,totul a inceput de la golul doi,cand Tamas a facut un gest aiurea,unul dintre suporteri a luat-o razna....si de aici totul.Totul a fost premeditat,se stia de mult timp ca se va intampla asa daca vom pierde.In fine,imi e scarba.Asta e...vor fi si pe alte stadioane stati calmi.

Nu zice nimeni ca pe alte stadioane de la noi nu are sa se intmple.

ashrak@subs.ro
prodi (1,805 mesaje) (Utilizator)

Pai aproximativ s-a intamplat deja. Uite ca la Steaua a intrat ala pe teren cu Ujpest (bine, nu se compara, ala a fost el beat si handicapat, sunt total diferite motivele...) Da' oricum, daca ala a intrat cum a intrat, apai daca navaleau cu zecile ce faceau..
Costin, pe tine te inteleg, mai ales daca esti dinamovist.. nu as vrea sa fiu in locul tau..

21-Aug-2009, 11:08 Top

Problema e ca aseara am stat printre oameni care duhneau a alcool,a transpiratie,si pe deasupra mai erau si ciocolatii la fata.Asta este,astia sunt suporterii din toate galeriile din tara,nu trebuie sa mintim.Din pacate cu ei ne mandrim peste tot.Da, sunt dinamovist,si asta nu mi-o ia nimeni,eu tin cu ei orice ar fi,insa mor cand vad ca desi suntem slabi la fotbal,mai iesim si cu ciocolatii in fata si ne luam la scandal.Poate nu ati auzit,dar ce a iesit la metrou......dupa meci.....Doamneeeee.

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
21-Aug-2009, 11:08 Top

prevad 3 ani in care vor fi exclusi din orice competitie externa

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
22-Aug-2009, 08:08 Top

Problema e ca aseara am stat printre oameni care duhneau a alcool,a transpiratie,si pe deasupra mai erau si ciocolatii la fata.Asta este,astia sunt suporterii din toate galeriile din tara,nu trebuie sa mintim.Din pacate cu ei ne mandrim peste tot.Da, sunt dinamovist,si asta nu mi-o ia nimeni,eu tin cu ei orice ar fi,insa mor cand vad ca desi suntem slabi la fotbal,mai iesim si cu ciocolatii in fata si ne luam la scandal.Poate nu ati auzit,dar ce a iesit la metrou......dupa meci.....Doamneeeee.

Ce-a fost la metrou? N-am apucat sa vad stiri ieri...

22-Aug-2009, 04:08 Top

Ce-a fost la metrou? N-am apucat sa vad stiri ieri...

Din ce am inteles eu a fost bataie intre dinamovisti si stelisti.Smiley

ashrak@subs.ro
30-Aug-2009, 12:08 Top

ham ham nimic?Smiley

Acest subiect este închis.