PLAGIATORUL ANULUI

(Vizitator)
5-Dec-2007, 10:12 Top

VOTEAZA PLAGIATORUL DE TITRARI AL ANULUI 2007 !


Cu ocazia debutului sărbătorilor de iarnă, echipa Subs.ro v-a pregătit o nouă surpriză. În perioada 05-16 decembrie se va desfășura concursul "Plagiatorul anului", ajuns la prima lui ediție (si avand o traditie seculara in spate), concurs prin care dorim să-i premiem pe cei mai înjurați plagiatori. (nu-i asa ca suntem marinimosi ? Asa se cade sa fim in luna cadourilor, mai buni, mai onesti, mai… bla-bla-bla)

Concursul se va desfășura astfel:
Etapa I - 5-11 decembrie
Fiecarui vizitator ii sunt propusi un numar de plagiatori (la alegerea celor care au fost plagiati), pe sectiuni. Criteriile după care acestia sunt propusi ("calitate", cât de prolifici sunt, etc.) se regăsesc in nominalizarile facute..
În data de 11 decembrie urmează să contabilizăm propunerile voastre, iar primul plagiator
la fiecare sectiune va intra in finala.
Vor fi 6 sectiuni, cu propuneri numai bune de votat.

Etapa II - 12-16 decembrie
Vom realiza un poll cu toti plagiatorii propuși. Fiecare vizitator poate vota un singur plagiator, o singură dată. În data de 16 decembrie poll-ul va fi închis și vor fi anunțați nefericitii câștigători.

Primii trei clasați vor fi premiați prin posta, daca isi vor manifesta intentia de a-si ridica premiile. Aceasta intentie va putea fi exprimata prin adresarea unui e-mail la o adresa ce va fi ulterior comunicata castigatorilor. In caz contrar, premiile se vor reporta pentru la anul, in cazul in care cuibul de plagiatori va mai supravietui. Premiile vor fi oferite din partea echipei Subs.ro si a unui sponsor, și vor consta în produse simbolice, care subliniaza calitatile inascute ale castigatorilor. In cazul in care exista aceiasi castigatori la mai multe categorii, in finala nu vor putea fi reprezentati decat o singura data.

PREMII:
PREMIUL 1:
1 BOX DE CIOCOLATA CU ALUNE (1 CIOCOLATA 100g X 10 BC http://i13.tinypic.com/7324rjp.gif" class="link"> AICI ) SAU, LA ALEGERE , UN KILOGRAM DE NUCI USCATE http://i7.tinypic.com/8f43vi1.jpg" class="link"> AICI . Pentru necunoscatori, ciocolata este exprimarea perfecta nivelul la care castigatorul acestui concurs a ajuns, prin munca de plagiat pe care o depune, ca si al scorburii unde se hraneste, iar nucile uscate ar putea sa ii prinda bine intr-o iarna care se anunta extrem de grea… E alegerea ta, draga castigatorule…

PREMIUL 2: Romanul scriitoarei contemporane Camilla Baresani, "PLAGIATUL" http://i11.tinypic.com/7xnmgt5.jpg" class="link"> AICI , pentru ca nefericitul perdant (doar primul e castigatorul, restul sunt plangaciosii ce au nevoie de consolare) sa-si ocupe timpul si cu alte activitati, mult mai educative (ma rog, daca un neuron se poate cultiva)

PREMIUL 3 : UN SET DE MANUSI CHIRURGICALE (http://i15.tinypic.com/6lvmu68.jpg" class="link"> AICI ), recomandate castigatorului in momentul in care incearca sa stearga urmele lasate de degete pe tastatura de sub care se naste viitorul lui plagiat, plus PRAFUL DE PE TOBE .

Vor exista 6 poll-uri pentru voturile utilizatorilor. Se voteaza in fiecare topic in parte.

(Vizitator)
6-Dec-2007, 12:12 Top

ATENTIE!

TOPICURILE INTITULATE "POLL" SUNT DOAR PENTRU VOT. ORICE COMENTARIU DE ORICE NATURA VA FI STERS, IAR UTILIZATORUL VA FI AVERTIZAT, MERGANDU-SE PANA LA DESFIINTAREA CONTULUI SI BANAREA IP-ULUI.


SUBIECTUL ABORDAT ESTE PUR SI SIMPLU O INFORMARE GENERALA, FIIND UN DREPT LA REPLICA PE CARE NI-L REZERVAM CA URMARE A UNOR ACUZATII RECENTE FORMULATE DE CATRE CATEVA PERSOANE PASIONATE DE PLAGIAT. VA RUGAM SA TINETI CONT DE ACEST LUCRU SI SA NU CREATI ATMOSFERA PE FORUM. ASTFEL DE ACTE NU MAI SUNT TOLERATE AICI.

VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE SI VOT PLACUT TUTUROR !

Acest subiect este închis.