Pentru Moderatori

(Vizitator)
10-Iun-2013, 19:02 Top

As vrea, daca se poate, ca toti moderatorii sa avem un mod comun de a actiona in cadrul acestui site. Unii traducatori sunt jigniti si foarte rar cineva reactioneaza sau ia vreo masura asupra aceluia care o face. Deoarece nu este un sistem care sa ne alerteze cand cineva posteaza ceva este foarte dificil de urmarit. Hai sa ajungem la o intelegere si sa nu ii mai lasam pe unii sa isi faca de cap. Detonate si TheSaintRo007 mai ca nu ma dau in ”basca” lor. Unul din ei imi zice ca sunt ”dur” si neintelagator si ca aceasta functie nu mi se potriveste. Dragi colegi, asa este ? Daca da, va rog sa propuneti ca functia sa imi fie retrasa si sa ne vedem fiecare linistiti de ce faceam inainte.

Smiley Smiley Smiley

Atat de mult m-am simtit ofensat de TheSaintRo007, incat am vrut sa vad daca ii gasesc ”moaca” pe vreun ”perete” (FB)si sa stiu cu ce specie am de a face.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/18778_101453576555957_4531654_n.jpg

DISTEL (2,580 mesaje) (Administrator)
10-Iun-2013, 23:31 Top

Nu e cazul, Fox ca funcita sa-ti fie retrasa. Cu totii avem un temperament diferit. Poate ca tu ii iei mai tare si nu accepti orice. Eu unul incerc mai intai sa discut rezonabil, chiar daca s-a folosit un limbaj mai colorat. Sa rezolv cumva prin PM-uri. Daca nu se poate si tipul insista, atunci trebuie luate masuri. Acest TheSaintRo007 chiar ca a intrecut masura si incita la cearta. Te invita pur si simplu sa-i stergi contul in loc sa stea cuminte in banca lui si sa-i ceara scuze lui Bursucel. Pemtru cum se comporta esti indreptatit sa-l banezi.

Modificat 12-Iun-2013, 01:29

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
11-Iun-2013, 22:34 Top

Cel mai simplu ii puteti lua dreptul de a comenta.

Gabriel (350 mesaje) (Administrator)
27-Iul-2013, 01:14 Top

Salut.

Panel > Subtitrari > Ultimele comentarii

Sper sa mai am vreme si chef sa mai fac o serie de modificari pe-aici in urmatoarea perioada, pe care insa nu o sa le "vedeti" decat prin prisma unor downtime-uri. (in principiu scurte, 5-10min maxim) (modificari pe serviciile din spatele site-ului)

Spor la moderat.

Bafta.

Pentru probleme tehnice, contactati-ne pe discord
DISTEL (2,580 mesaje) (Administrator)
27-Iul-2013, 02:22 Top

Multumim frumos.

(Vizitator)
19-Aug-2013, 19:58 Top

Moderatorii cu drept deplin de ce nu reactionati ? Mai fratilor si surorilor eu chiar nu inteleg de ce va este rusine sa va expuneti punctul de vedere !
Cati moderatori sunt ?

Acest subiect este închis.