Once upon a time

savumamacarmen (28 mesaje) (Utilizator)
27-Ian-2013, 19:45 Top

DISTEL, eu nu stiu sa intru pe mesaje private. Subtitrarea de la Once Upon a Time S02E10 este gresita din punct de vedere gramatical. Nu incerc sa-i critic munca traducatorului - toata admiratia - dar stiu ca aveti mult de lucru si mai scapa cate una. Am corectat-o dar nu stiu cum sa ti-o trimit. In plus, nu am niciun merit la asta, am doar mult timp liber. Poti sa-mi scri pe mail-ul meu cum sa procedez ? Multumesc, Carmen Savu

carmen
Kratek (48 mesaje) (Utilizator)
25-Oct-2013, 00:17 Top

Ep.03 1080p WEB-DL
Mulţumesc!

ltpetru (469 mesaje) (Moderator)
25-Oct-2013, 18:26 Top

Kratek nu mai cerea sincronizari la proiectele pe care le am eu pentru ca nu fac sincronizarea inainte de traducere dupa ce se traduce urmeaza sincronizarea...

25-Oct-2013, 21:34 Top

Ştiu foarte bine că întâi trebuie tradus şi apoi sincronizat, logic. Eu am făcut cererea când era deja pe site episodul, ca deobicei, doar hdtv si 720p erau. Apoi,repet, evident când am văzut, am şi făcut cerere.

25-Oct-2013, 22:07 Top

Nu mai fa cereri doar de dragul de a umple forumul daca tot ma ocup eu de ele...

25-Oct-2013, 22:14 Top

Nu am de unde să ştiu ce seriale faci şi ce nu faci, eu scriu în numele tuturor nu mă adresez doar ţie. Nu intenţionez să fac spam, fac cerere la ceea ce nu este. Nu încalc nici o regulă. Că o fi o regulă de-a ta personală, n-ai decât să spui asta. Hai să nu o întindem aiurea că nu are rost.

25-Oct-2013, 22:46 Top

Sincronizarea e pe site

DISTEL (2,580 mesaje) (Administrator)
25-Oct-2013, 23:35 Top

Kratek, ltpetru cand preia un serial doreste sa nu se bage nimeni peste el cu sincronizarile. Se ocupa el de la inceput pana la final. Altii poate nu stiu asta, ca Okeefe sau cine sincronizeaza mai repede si posteaza pe site. Deci la cele 2 seriale Once upon a time, Revolution si Agents of S.H.I.E.L.D. si oriunde mai vezi ca e trecut ltpetru pentru WEB-DL, se va ocupa el pentru toate episoadele. Deci nu mai are rost cererea. La celelate seriale unde suntem mai multi cu sincronizarea, da, acolo face cine vede requestul primul si are timp. Sanatate!

Acest subiect este închis.