Old dogs

sabian (166 mesaje) (Utilizator)
12-Feb-2010, 08:02 Top

Old.Dogs.2009.PPV.READNFO.XviD-SilentNinja (gioni666);
de la jumatate e desincronizata si tehnic e praf. amindoua linii de dialog sint pe acelasi rind.

Serban_Ionut_Stelian (418 mesaje) (Utilizator)
12-Feb-2010, 07:02 Top

Sabian nu ai dreptate in privinta sincronizarii, am vazut filmul si am muncit ca sa-i dau de cap cu sincronizarea si am specificat cand am urcat syncul meu ca intre liniile 743 si 744 sunt 6 minute netraduse si la sfarsit mai trebuiesc traduse 2 minute, asta este ceea ce am obsevat eu cand am sincronizat.

Cu partea tehnica si cu restul trebuia sa postezi cand s-a urcat subtitrarea, pe 2010-01-15, asta nu tine de mine, eu doar am sincronizat, aici vorbesti cu traducatorii.

Nu te supara, dar postul tau este o mica rautate, nu cred ca ai tinut cont ca traducerea a fost facuta dupa sonor si ca traducator ar trebui sa stii ce inseamna sa traduci dupa sonor, iar in privinta sincronizarii, cum ca este desincronizata de la jumatate, o remarca: nu ai vazut filmul decat pana la linia 729, te-ai enervat si nu te-ai uitat in continuare, de la linia 744 pana la sfarsit daca este desincronizata, iti teleportez o sticla de Whiskey.

Nu este frumos sa aruncam cu rautati, spun asta in privinta muncii mele, adica a sincronizarii.

o zi buna

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
14-Feb-2010, 09:02 Top

O sa ma uit eu la liniile lipsa aparute la noua versiune.
Il cunosc personal pe sabia, nu a zis cu rautate, asa e el, mai direct.

SirEv (452 mesaje) (Moderator)
14-Feb-2010, 09:02 Top

cele dupa site sunt completate.

Serban_Ionut_Stelian (418 mesaje) (Utilizator)
15-Feb-2010, 04:02 Top

ok, multumesc de atentie
nici comentariul meu sper sa nu-l deranjeze
i-am raspuns pentru ca m-am chinuit ceva, am sincronizat cate 10 linii, 3 linii sau am corectat timpii la cate o linie si m-a deranjat putin cand a zis ca este desincronizata, avand in vedere ca nu are dreptate
a fost tare nesimtita subtitrarea asta de sincronizat
si mie daca nu-mi place cum imi iese o sincronizare(chiar daca muncesc cateva ore bune la ea) nu o urc
cum am zis, sper sa nu-mi ia in nume de rau comentariile
sanatate maxima