O intrebare .. despre un film

r3LLoo (33 mesaje) (Utilizator)
7-Apr-2008, 12:04 Top

salut .. am o problema
deci acuma o saptamana vazut un film super ce mia placut mult si as mai vrea sa il mai vad o data da am uitat titlu si nu mai tin minte nici un actor din film asa ... da stiu despre ce era vorba in film asa ca va povestesc .
Era vorba despre un baiat care statea cu mama lui el nu avuse o prietena si nici nu sarutase nicodata lucar intr-un magazin ceva legat de fotografii ..el era si pasionat de fotografii si intr-o zi a vazut o tipa blonda in parc si ia facut niste poze a urmarito pana ce ajunse acasa el tot il facuse poze ... intr-o zi ii trimite acasa un plic cu poze cu ea .Ea se duse unde lucreaza baiatul ca pe poze se vedea firma sau ceva de genu . intreaba pe cel ce conducea acolo ca cine ia facut poze ca ia nu le comandase iar sefu nu stiie ce sa ii spuna .. .asa pana la urma el o mai urmareste pe fata si ia il invita in casa si face s*x cu ia :p) ... numa atata imi amintesc ca mor de somn :p)

edit ..
miam adus aminte inca ceva .. tipa blonda is pierduse un fiu iar cu sotul iei nu mai vorbise de ceva vreme ... sotu iei era un profesor (de istorie cred) iar acesta avea o fica mai mare ..
da daca nu is da seama nimeni de numele filmului mai mai povestesc maine Smiley) sper sa stiie cineva Smiley

cosmin11 (0 mesaje) (Utilizator)
7-Apr-2008, 07:04 Top

ONE HOUR PHOTO i zice la film daca nu ma insel

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)

Nu-i ala. Smiley

r3LLoo (33 mesaje) (Utilizator)

nup nu e ala Smiley ..

cosmin11 (0 mesaje) (Utilizator)

Cherry Crush e o alta varianta,one hour photo nu e am citit mai bine acum.

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)

Cherry Crush e o alta varianta,one hour photo nu e am citit mai bine acum.

Nu e blonda tipa din filmul asta, si nici tipul nu lucara la un magazin.

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.