Nu te apuca să faci subtitrări pentru filme dacă nu Â

ebo (216 mesaje) (Utilizator)
30-Iun-2008, 12:06 Top

ramaneti on-topic pls !

Auzi mai omule, tu esti sanatos? La un moment dat eu credeam ca esti, acum incep sa ma indoiesc de asta.

Nebuna (692 mesaje) (Moderator)
30-Iun-2008, 05:06 Top

Ce era sa trantesc si eu un comentariu asa de "reply" atat la post cat si la avatar / semnatura, dar spre norocul meu ma pot abtine. Smiley

Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present.
(Vizitator)

Edit by Admin: Te-am primit in comunitate cu bratele deschise si tu ne-ai injurat. Inseamna ca nu-ti place comunitatea noastra asa ca "La revedere!"

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)

Pai tocmai nu mai esti! Ca sa nu-ti mai fie rusine!

Anubis20 (139 mesaje) (Utilizator)
30-Iun-2008, 06:06 Top

Ce s-a intamplat? Chiar sunt curios si nu am cum sa aflu pentru ca ati editat posturile. Ma gandesc la faptul ca poate am fost unul dintre cei vizati de injuraturi, de aceea ma intereseaza.

Ce s-a intamplat? Chiar sunt curios si nu am cum sa aflu pentru ca ati editat posturile. Ma gandesc la faptul ca poate am fost unul dintre cei vizati de injuraturi, de aceea ma intereseaza.

Domnul respectiv isi schimbase avatarul in ceva de genul "F*** xxxx", oricum, ceva cu F***. Si-a facut o semnatura de dimensiuni grosolane si de foarte prost gust ......a primit o avertizare, nu s-a conformat si iata rezultatul. Nu a spus nimic de tine dar cred ca a spus ceva de mine Smiley.

Palaviccini-Centurion (594 mesaje) (Utilizator)

Pai dl. santos a spus ca-i rusine de subs.ro, de comunitatea asta, ca suntem niste plagiatori, ca suntem un nimic etc.

30-Iun-2008, 08:06 Top

Pai dl. santos a spus ca-i rusine de subs.ro, de comunitatea asta, ca suntem niste plagiatori, ca suntem un nimic etc.

Mda, cred ca e cazul sa inchida cineva acest topic.

Anubis20 (139 mesaje) (Utilizator)
1-Iul-2008, 12:07 Top

Sa fi provocat eu asta prin faptul ca am atras atentia asupra greselilor sale din primul sau post din acest topic? Sincer, nu imi cer scuze si nici nu voi inceta sa atrag atentia celor care gresesc. Mai ales celor care vin asa cum a venit acest individ, atragand prin agramaticalitati asupra greselilor din subtitrari.

Nebuna (692 mesaje) (Moderator)
1-Iul-2008, 07:07 Top

Nu cred sa fi provocat tu ceva.. Mai degraba era ceva in genu la "rade ciob de oala sparta" si nu i-a placut ca fost corectat. Ce mama naibii si noi mai gresim, doar nimeni nu-i perfect.. Dar macar acum putea sa fie putin mai atent, daca tot a facut niste mici observatii.

Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present.