Nu te apuca să faci subtitrări pentru filme dacă nu Â
Edit by Admin: Te-am primit in comunitate cu bratele deschise si tu ne-ai injurat. Inseamna ca nu-ti place comunitatea noastra asa ca "La revedere!"
Domnul respectiv isi schimbase avatarul in ceva de genul "F*** xxxx", oricum, ceva cu F***. Si-a facut o semnatura de dimensiuni grosolane si de foarte prost gust ......a primit o avertizare, nu s-a conformat si iata rezultatul. Nu a spus nimic de tine dar cred ca a spus ceva de mine

Pai dl. santos a spus ca-i rusine de subs.ro, de comunitatea asta, ca suntem niste plagiatori, ca suntem un nimic etc.
Sa fi provocat eu asta prin faptul ca am atras atentia asupra greselilor sale din primul sau post din acest topic? Sincer, nu imi cer scuze si nici nu voi inceta sa atrag atentia celor care gresesc. Mai ales celor care vin asa cum a venit acest individ, atragand prin agramaticalitati asupra greselilor din subtitrari.
Nu cred sa fi provocat tu ceva.. Mai degraba era ceva in genu la "rade ciob de oala sparta" si nu i-a placut ca fost corectat. Ce mama naibii si noi mai gresim, doar nimeni nu-i perfect.. Dar macar acum putea sa fie putin mai atent, daca tot a facut niste mici observatii.