nu observ nimik
Nu va nici o informatie la ce subtitrari sunt in lucru cred ca aceasta rubrica e in plus sau nu ne informeaza nimeni de ce subtitrari is in lucru
sau macar postati toate filmele la care lucrati sa ne gidam si noi ce filme sa scoatem nu sa asteptam o luna dupa o subtitrare sau deloc
In primul rand, nimeni nu-i obligat sa anunte la ce sub.lucreaza (face numai daca vrea). In al doilea rand, ce-ai dori acum? Sa ne cerem cumva scuze ca tu ti-ai scos filme si n-ai sub. nici dupa o luna? Intr-adevar, mare nesimtire din partea noastra.
ceva mai interesant ai de zis adica orcum nu-mi pasa hai bafta.a si inca ceva sa vada lumea ca va pasa de ei ati putea sa le rsp la oameni la cereri de subtitrare daca are rost sa astepte dupa subs sau nu ca nu cred ca e asa greu sa le dati un raspuns
Eu zic sa faci o lista cu ce filme intentionezi sa descarci de pe net in urmatoarele 30 de zile si noi promitem ca ti le traducem pe toate, pe cat posibil inainte ca tu sa apuci sa le descarci.
On topic: cine vrea sa anunte la ce lucreaza, o face. Restul, fac cum vor ei, nicidecum asa cum se trezeste cate unul sa creada.