Noua versiune - Martie 2012
@Bibanu a treia este un fel de subtitrari pe care vrem sa le promovam iesite de la stiky, cu filme interesante.
Adica ce e pe coloana 1 la filme nu va fi identic cu coloana 3.
Pe coloana 1 este tot ce apare, coloana 3, filme f bine cotate (ceva de acest gen)
@DISTEL enumera ce ti se pare ca s-a complicat. Unele le simplificam, ce nu putem, ne mai obisnuim :d
Apropo, gabriel, te-am ruga sa spui si tu cateva emotii sa radem sau sa zambim ca draga de lume...
// e destul de emoționant asta?
Modificat 29-Mar-2012, 23:09
1. Tab-ul de Subtitrari de ce nu e al 2 lea, practic asta e activitatea principala a site-ului si dupa aceea Stiri, Trailer-e etc cum e si motto-ul: "Subtitrari si stiri din cinema si televiziune"
2. Am dat search din tab-ul Cautare dupa "Breakout Kings" totul a fost ok, mi-a gasit un rezultat cu 3 tipuri de subtitrare: 2 pentru sezonul 1 si 1 pentru sezonul 2 (poate s-ar putea face sa se comaseze subtitrarile intro singura arhiva sa numai existe dubluri). Am dat click pe una din cele doua subtitrari din sezonul 1 si m-a dus pe pagina cu mai multe detalii, cand am dat back rezultatele au disparut si a trebuit sa caut din nou.
3. Butonul de Search nu ar putea fi alipit casutei de Cauta.. sa numai vina peste bara de meniu ? Un simbol cu lupa ceva de genu... si ridicat putin mai sus sa nu fie alipit de bara. Cand dai clic apare drop down box-ul acela si vine peste tabul de Contact.
4. Culoarea subtitlul din forum se poate face mai inchisa se nu se mai confunde usor cu background-ul site-ului.
Modificat 29-Mar-2012, 21:32
1.Am dat cautare dupa IMDB pentru Mes chères études (1570970) si nu gaseste nimic.Cand dau dupa Nume atunci gaseste subtitrare.
2.De acord cu Bibanu,tabul nr.2 ar trebui sa fie Subtitrari.
3.Scrii ceva pe forum si dupa cateva minute cand dai un refresh la pagina sa vezi daca ti s-a raspuns apare mesaj cu Eroare;Nu poti posta de doua ori acelasi mesaj.
Modificat 29-Mar-2012, 23:12
Buna
Se poate cumva scoate textul de verificare la autentificare ? La inregistrare ii vad rostul, dar la fiecare autentificare.....
http://subs.ro/utilizator/profil - ai acolo secțiunea "mesajele mele", asta m-a pus într-o oarecare dilemă. Cam asta era greu de înțeles.