National Treasure: Book of Secrets

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
12-Feb-2008, 07:02 Top

Subs.ro o va face in cateva zile.

blondul (263 mesaje) (Utilizator)
12-Feb-2008, 10:02 Top

Spor la lucru ! Smiley

loverboy81 (49 mesaje) (Utilizator)
21-Feb-2008, 01:02 Top

ciudat, ieri postasem ceva astazi nu mai este, de ce mi s-a sters postul ? pot sa stiu si eu ?

edit: OK am inteles lucru acesta , de altfel niciodata nu am grabit traducatorii pentru vreo subtitrare atata timp cat exista sectiunea Cereri Subtitrari. Pe de alta parte am un respect deosebit pentru SUBS TEAM. Tinand cont ca dupa ce a aparut filmul acesta pe la noi, puteam sa fac pariu cu oricine, fara a ma uita pe site inainte, ca aceasta subtirare o aveti deja, ba chair si in mai multe variante, tocmai pentru simplu fapt ca va consider intradevar buni. Cand colo 0 subtitles, si am zis prioritati prioritati dar filmul este destul de bun si merita o subtitrare de la VOI cat mai repede. Sorry and THANKS !!!

Palaviccini-Centurion (595 mesaje) (Utilizator)
21-Feb-2008, 01:02 Top

Pentru ca trebuie sa fii mai respectuos fata de traducatori. Nu suntem salariatii nimanui, facem o munca voluntara, avem si noi un timp liber limitat. Subtitrarea o sa apara, numai ca va intarzia putin, datorita altor prioritati.

Palaviccini-Centurion (595 mesaje) (Utilizator)
29-Feb-2008, 01:02 Top

Gata, s-a facut si asta. Sper ca cei care erau nelinistiti de ce nu mai apare pe site-ul nostru, s-au linistit acum.