Muzica

unied (55 mesaje) (Utilizator)
30-Sep-2007, 10:09 Top

Faceti si un subforum cu "MUZICA", asa cum ati facut cu "GAMES" , "SPORT" etc.

neoh (187 mesaje) (Utilizator)
30-Sep-2007, 03:09 Top

De ce nu. Cu stiri si alte chestii interesante, programe si alte chestii interesante despre muzica.

30-Sep-2007, 04:09 Top

atunci asteptam vreo 20 de voturi sa vedem ce iese ? Smiley

mai bine sa vina un admin sa-l faca direct Smiley

Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
30-Sep-2007, 04:09 Top

Da. Dar fara stiri si alte chestii din lumea manelelor Smiley

30-Sep-2007, 05:09 Top

corect...FARA manele !! Smiley

SHAKTI (1,093 mesaje) (Administrator)

Eu zic sa se ofere cineva care urmareste stirile si noutatile din acest domeniu. Sa recomande formatii noi, melodii, sa anunte topurile si asa mai departe. Ceilalti sunt bineveniti sa completeze. Smiley

lost in translation
cosmin11 (0 mesaje) (Utilizator)

Ar fi chiar dragut un forum de muzica , fara manele bineinteles

ma ofer.. moderator Smiley

SHAKTI (1,093 mesaje) (Administrator)

Functia de moderator nu se castiga asa usor. Smiley

lost in translation
trapper (161 mesaje) (Utilizator)
30-Sep-2007, 06:09 Top

Am facut o noua rubrica dedicata muzicii. In urmatoarele saptamani in functie de activitatea in aceasta noua rubrica se alege moderatorul/moderatorii.

1-Oct-2007, 01:10 Top

vad ca pe forumul de muzica s-a ales moderator CATA ... vreau si eu :p haideti cu privatu` Smiley

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
1-Oct-2007, 05:10 Top

vad ca pe forumul de muzica s-a ales moderator CATA ... vreau si eu :p haideti cu privatu` Smiley

S-a ales prin vot. Cata e vechi si si-a dovedit devotamentul fata de echipa si a ajutat la multe suburi

Anubis20 (139 mesaje) (Utilizator)
1-Oct-2007, 05:10 Top

As avea totusi ceva de spus. Desi nu sunt un fan al tampeniilor pe care eu nici macar nu le consider muzica, nu stiu daca ar fi corect totusi sa excludem membrii manelisti ai forumului din acea sectiune. Daca ei vor sa se faca de rahat si sa se dea in stamba ca asculta asa ceva, treaba lor. Eu nu prea suport nici hip-hop sau robot music, 2 genuri atat de indragite de multi. Asta nu inseamna ca voi propune vreodata sa se excluda discutiile despre asa ceva.
Inca un lucru. Moderatorii sa fie alesi si dupa capacitatea de a modera, de a atenua eventualele conflicte. Asa cum cred ca am mai spus, moderatorul nu trebuie sa genereze conflicte, sa participe la cearta ci sa tempereze discutiile in cazul in care degenereaza.

1-Oct-2007, 09:10 Top

pai si ce treaba are faptul ca a ajutat la suburi? are pile sau ce? aici e vorba de muzica !

Palaviccini-Centurion (595 mesaje) (Utilizator)
1-Oct-2007, 10:10 Top

pai si ce treaba are faptul ca a ajutat la suburi? are pile sau ce? aici e vorba de muzica !

Pai Cata la toti baietii ne-a oferit cate o bere, iar lui Shakti un buchet de trandafiri, numai sa-l facem moderator. Smiley
Acum, vorbind serios, nu cred ca isi are loc discutia asta aici. Chiar daca intre noi au mai fost unele neintelegeri, de circa 1 an de zile, de cand site-ul [url]www.subs.ro[/url] a reinviat in forta ca pasarea Phoenix, am fost ca o echipa unita si asa vom ramane. Niciodata nu ne-am certat pe chestii de genul asta (tu esti moderator sau tu nu esti etc.) care sunt chestii copilaresti, pline de infantilism. Oricum, toti cei care vor sa ni se alature acestui spirit de echipa al site-ului nostru, care vor sa dovedeasca devotament, sunt liberi sa o faca si aici vor gasi o atmosfera frumoasa, relaxanta, amuzanta, de care nu vor avea parte in prea multe locuri.