Muzica
As avea totusi ceva de spus. Desi nu sunt un fan al tampeniilor pe care eu nici macar nu le consider muzica, nu stiu daca ar fi corect totusi sa excludem membrii manelisti ai forumului din acea sectiune. Daca ei vor sa se faca de rahat si sa se dea in stamba ca asculta asa ceva, treaba lor. Eu nu prea suport nici hip-hop sau robot music, 2 genuri atat de indragite de multi. Asta nu inseamna ca voi propune vreodata sa se excluda discutiile despre asa ceva.
Inca un lucru. Moderatorii sa fie alesi si dupa capacitatea de a modera, de a atenua eventualele conflicte. Asa cum cred ca am mai spus, moderatorul nu trebuie sa genereze conflicte, sa participe la cearta ci sa tempereze discutiile in cazul in care degenereaza.
Pai Cata la toti baietii ne-a oferit cate o bere, iar lui Shakti un buchet de trandafiri, numai sa-l facem moderator.
Acum, vorbind serios, nu cred ca isi are loc discutia asta aici. Chiar daca intre noi au mai fost unele neintelegeri, de circa 1 an de zile, de cand site-ul [url]www.subs.ro[/url] a reinviat in forta ca pasarea Phoenix, am fost ca o echipa unita si asa vom ramane. Niciodata nu ne-am certat pe chestii de genul asta (tu esti moderator sau tu nu esti etc.) care sunt chestii copilaresti, pline de infantilism. Oricum, toti cei care vor sa ni se alature acestui spirit de echipa al site-ului nostru, care vor sa dovedeasca devotament, sunt liberi sa o faca si aici vor gasi o atmosfera frumoasa, relaxanta, amuzanta, de care nu vor avea parte in prea multe locuri.