Multumiri pt cadoul de fidelitate

razzor (58 mesaje) (Utilizator)
25-Feb-2008, 06:02 Top

Tocmai am primit din partea echipei subs.ro un cadou de fidelitate constand intr-un mouse pad care a venit la fix intrucat cel vechi nu imi mai era bun. Cu acest prilej vreau sa multumesc subs.ro pt acest cadou si le doresc sa aiba cat mai multe sub realizate la activ si sa devina astfel unul dintre cele mai celebre site-uri de acest gen. Multe multumiri

cosmin11 (0 mesaje) (Utilizator)

Si eu va multumesc tare mult pentru mouse pad, este un suvenir placut, tineti-o tot asa , numai bine va doresc la toti din echipa SUBS.ro

Costin Lucian (131 mesaje) (Utilizator)

NorocosilorSmiley

ebo (216 mesaje) (Utilizator)
26-Feb-2008, 02:02 Top

Smiley Si eu am primit mouse padul chiar in aceiasi zi........multumesc.....I guess.
Acum, cand fratele meu o sa ma intrebe "ce am primit pentru ce am facut aici" ii voi putea arata acest cadou, multumes.
Voi incerca sa mai arunc cate o subtitrare pe aici....asa.....din an in paste, cand ma lasa lenea si pune AMC iara biciul pe mine Smiley poate mai scap si cate o prostie pe forum, asa, din cand in cand.

r3loo (0 mesaje) (Utilizator)
27-Feb-2008, 02:02 Top

Multumesc si eu pentru mouse-pad.. si ramaneti in continuare cei mai tari!

bkl.dica10 (119 mesaje) (Utilizator)
2-Mar-2008, 03:03 Top

Multumesc si eu pentru mouse-pad! Asa imi aduc aminte mai usor de voi si poate intru mai des pe forum. Smiley Nu ca as uita vreodata de subs.ro. Smiley

ovidiu_valentin (12 mesaje) (Utilizator)
9-Mar-2008, 01:03 Top

S-au dat mouse pad-uri?
Interesant... Si ce conditii trebuiau indeplinite?