Movie club - Discutii generale

Robert (320 mesaje) (Utilizator)
2-Iul-2008, 03:07 Top

Da ce de activitate p-aici...ia ziceti, cand o incingem de niste filme?

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
2-Iul-2008, 04:07 Top

Pai eram ocupati, inclusiv tu. Mai e cineva ocupat, un bac, ceva, sesiuni...? Smiley

2-Iul-2008, 07:07 Top

Eu sunt in vacantaSmiley Si de vineri scapam si de bac, asa ca ar fi bine sa punem tara la cale...sa propuna cineva 1,2 filme pentru weekend(daca se poate fara d-astea fantasy) si sa ne punem in miscare

kaospilot (0 mesaje) (Utilizator)
4-Iul-2008, 01:07 Top

Eu ma uit in noaptea asta la Little Chenier: A Cajun Story! (2006).

Pentru cine stie ce este populatia Cajun poate este interesant.

Apropo.. nu se gasesc subtitrari nici in engleza. Cu atat mai putin in romana. Sare cineva? Smiley

ebo (216 mesaje) (Utilizator)
4-Iul-2008, 01:07 Top

Eu sunt in vacantaSmiley Si de vineri scapam si de bac, asa ca ar fi bine sa punem tara la cale...sa propuna cineva 1,2 filme pentru weekend(daca se poate fara d-astea fantasy) si sa ne punem in miscare

Si eu sunt in vacanta dar ma tot pune cineva la treaba Smiley (stie el cine e :p ). Eu sunt complet de acord, dar daca tot e vara, hai sa mergem si pe ceva mai ..... "usor".

4-Iul-2008, 04:07 Top

E vineri, nu propune nimeni? Iar sa ma injurati pe mine? Smiley Hai sa mai propun un regizor: Alejandro González Iñárritu. Are trei filme:
http://www.allmovie.com/cg/avg.dll?p=avg&sql=1:201704" class="link"> Amores Perros - 2000
http://www.allmovie.com/cg/avg.dll?p=avg&sql=1:290208" class="link"> 21 Grams - 2003
http://www.allmovie.com/cg/avg.dll?p=avg&sql=1:326928" class="link"> Babel - 2006

"Babel" probabil, de majoritatea dintre noi, a fost vizionat, poate si "21 Grams" (cu Sean Penn si Benicio del Toro - cine nu l-a vazut, sa faca bine sa se uite, eu zic ca e un "must see"); ar ramane primul film, Amores Perros (cu Gael Garcia Bernal). Toate au subtitrari. Ce ziceti? Daca nu, propuneti altceva, dar azi, ca vreau sa vad ceva in week-end Smiley.

4-Iul-2008, 04:07 Top

21 Grams il am in calculator de vreo 4 luni si tot vreau sa-l vad si nici Amores Perros nu am vazut, asa ca eu sunt de acord sa vizionam filmele acestea.

kaospilot (0 mesaje) (Utilizator)
4-Iul-2008, 10:07 Top

Le-am vazut pe toate 3. Pot sa incep comentariile? Smiley
Amores Perros le bate pe celelalte doua care si ele sunt bune. Este chiar "must see"

4-Iul-2008, 11:07 Top

Le-am vazut pe toate 3. Pot sa incep comentariile? Smiley

Desigur! Smiley

bond1 (39 mesaje) (Utilizator)
21-Iul-2008, 03:07 Top

bine v-am regasit Smiley
am terminat si eu cu bacul si cu faculta termin maine deci dau drumu la filme...
astept urmatoarea propunere nu ma bag la astea de acum ca mai am o gramada prin calculator de vazut Smiley

21-Iul-2008, 04:07 Top

Pai se pare ca multi sunt in concediu, vancata, etc... Smiley Speram sa revina cat mai curand.Smiley

ebo (216 mesaje) (Utilizator)
21-Iul-2008, 10:07 Top

Pai se pare ca multi sunt in concediu, vancata, etc... Smiley Speram sa revina cat mai curand.Smiley

Mda, ori e cum spui tu ori ceva nu merge in clubul acesta. Eu imi voi forta intelectul pentru a veni cu niste idei noi care, sper eu, sa insufle putina prospetime (si sa aduc niste indivizi) in acest club.

bond1 (39 mesaje) (Utilizator)
27-Iul-2008, 04:07 Top

Sunt acasa Smiley cand ii dam drumu ? Smiley

prodi (1,805 mesaje) (Utilizator)
28-Iul-2008, 12:07 Top

Daca reusesc sa imi fac ceva mai mult timp liber, puteti conta si pe mine! Smiley

Catalin (147 mesaje) (Utilizator)
29-Iul-2008, 11:07 Top

scuze pentru absenta dar am (in continuare) probleme cu calculatorul... totusi astazi, uitandu-ma pe cererile de subtitrari, ceva mi-a atras atentia ... http://www.imdb.com/title/tt0093223" class="link"> House of Games (1987)
este un film excelent, cu o poveste foarte antrenanta si inteligenta chiar daca nu are efecte speciale (unii dintre voi s-ar putea sa se prinda destul de repede dar chiar si asa merita vazut pana la sfarsit).