Modificari...

csicky (15 mesaje) (Utilizator)
17-Aug-2008, 01:08 Top

Salut!

Multumesc pt favicon - am cerut sa fie mai demult si acum este.
Smiley
Am o nedumerire: faptul ca nu se mai vad in prima pagina subtitrarile ramane permanent? Eu de aici ma uitam dupa ultimele aparitii si acum este mai greu.
:?
Ar mai fi o chestie - daca la fiecare sub s-ar putea comenta - stiu ca e munca in plus, dar totusi... btw e super ca ati scos captcha!
SmileyRudy

Gabriel (350 mesaje) (Administrator)

Eu cred că sunt destul de vizibile subtitrările pe prima pagină... Legat de comentarii, nu cred că stă nimeni să facă asta din moment ce există forumul.

Pentru probleme tehnice, contactati-ne pe discord
csicky (15 mesaje) (Utilizator)

Super Smiley Cateva zile nu erau deja foloseam doar rss si intram in fiecare sa vad c film e. Thx

Gabriel (350 mesaje) (Administrator)

A fost o problemă cu hostul și nu a avut cine să se ocupe 2 zile.

Pentru probleme tehnice, contactati-ne pe discord
Nebuna (692 mesaje) (Moderator)
18-Aug-2008, 09:08 Top

Ar mai fi o chestie - daca la fiecare sub s-ar putea comenta - stiu ca e munca in plus, dar totusi... btw e super ca ati scos captcha!
SmileyRudy

Ar fi chiar interesant. Smiley

Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present.
r3LLoo (33 mesaje) (Utilizator)
18-Aug-2008, 04:08 Top

SmileyRudy

De acord cu tine ar fi mondial daca ati putea face sa fie ca la un blog sa iti pui mailu si nume si sa comentez :p
si inca ceva sa fie ca la youtube sa poti vota bine sau rau cum ar veni ...

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)
18-Aug-2008, 04:08 Top

De acord cu tine ar fi mondial daca ati putea face sa fie ca la un blog sa iti pui mailu si nume si sa comentez :p
si inca ceva sa fie ca la youtube sa poti vota bine sau rau cum ar veni ...

Daca vreti sa comentati filmele o puteti face pe Forum. Dar ganditiva noi nu sunte youtube sa puteti face comentari pe site si asa baza de date e foarte mare.

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
Palaviccini-Centurion (595 mesaje) (Utilizator)
18-Aug-2008, 08:08 Top

Ce sa se comenteze la sub? Ar fi o idee proasta. Tocmai atunci ar iesi discutii si controverse, asa ca ne putem lipsi foarte bine de chestia aceasta.