Mission: Impossible - Rogue Nation
Filmul nici nu are script aparut ca voi vreti subtitrare.
Mai aveti putin si cereti subtitrarea la Star Wars: Episode VII

http://sattan30.deviantart.com
https://soundcloud.com/user-334482653

Nu mai pisalogi lumea cu cereri idioate. Tu ai vazut ce variante sunt ?
Cam de nota 5-6 calitate video

O cerere aici la "cereri subtitrari" nu inseamna ca este idioata. Si vad ca deja exista o subtitrare. Si va rog fara polemici ca nu-si au rostul. ps la ce cam te asteptai sa fie calitate 8-9?
cata_tase, n-ai dreptate, taica. Esti user vechi aici, credeam ca stii cum e treaba ... Cineva care se apuca sa faca o subtitrare are nevoie de o versiune cat de cat acceptabila ca si calitate. Subtitrarea aia a fost incarcata acum o ora jumate ... Pe de alta parte... n-ai furat butelia nimanui. Daca sattan ar fi formulat altfel....
Modificat 4-Aug-2015, 16:59
Ok holeeshit, dar tu VEZI ca sa facut deja subtitrare. Deci inca odata ,eu am facut cerere si cineva a facut,daia zic hai va rog fara polemici
casa_tase, in clipa asta te potolesti. Si cu cererea de subtitrare la filmul asta. Si cu restul. M-am saturat sa tot explic. POTOLESTE-TE. ACUM. Ca altfel intru in chestii gramaticale.
Faci cerere la un film fara script, cu o calitate audio indoielnica, ca dupa ce apare DVDripul sa tipati ca e traducerea incompleta? Ca traducatorul nu stie ce face? Vrei sa-l vezi mai repede? Du-te, frate, la cinema. Toti cei care s-au contrat mai sus cu tine stiau ce fac. Dar chiar nu mai aveti nicio limita? Voi chiar nu ganditi inainte sa vorbiti?
Modificat 4-Aug-2015, 18:30
Mai, fratilor, eu chiar nu ma regasesc. Cum mama naibii sa faci cerere la Misiune Imposibila??????? La un blockbuster. E clar. Traducatorii sunt tampiti. Retardati. Chiar nu stiu pe ce lume traiesc. Traducatorii sunt niste imbecili care habar nu au ce se intampla cu filmele si in lumea filmului. Traducatorii sunt niste dobitoci care urca traduceri incomplete ca X sau Y vrea sa vada un CAM sau un TS. Tot traducatorii sunt niste imbecili ca apare varianta finala si e incompleta. Si exista niste dobitoci de sincronizatori care sincronizeaza asa. Mai mult, traducatorii sunt si mai dobitoci cand apare varianta extended si, SURPRIZA !!! Sunt linii netraduse. Cum mama naibii sa fie tradusa cand extended = extinsa????????
Nuuuuuuuuu. Hai ca exista o sectiune CERERE SUBTITRARI. Hai sa scriem si noi aicisea, ca traducatorii astia nu stiu pe ce lume sunt. Si ce daca ne spune lumea ca video e praf, ca audio e si mai praf. Nu, frate, traducatorii au urechile cu palniile. Sa presteze. Sa bage mare si sa urce traducerea. Ca mie mi se rupe. Eu stau 2 ore in fata ecranului, cu o bere rece si mai stiu eu ce, si lasa fraierii sa-si sparga urechile. Ca eu nu am rabdare sa astept o versiune mai buna, sa le fiu mai usor si cretinilor de traducatori. Nuuuuuuuu. Eu vreau acum. DAR ACUM.
Doamne, mare ti-i gradina....
P.S. Desi cred ca e inutil, imi cer scuze traducatorilor.
Modificat 4-Aug-2015, 19:03
La sectunea cereri subtitrari s-a gasit unu odata sa faca cerere la The Green Inferno, nu mai tin minte userul. M-am apucat ca nebunul si am inceput sa caut filmul, nu titrarea. Canci filmul. Il intreb pe respectivul unde a vazut el filmul. Mi-a raspuns: Cum? N-a aparut inca?
Modificat 4-Aug-2015, 19:28

http://sattan30.deviantart.com
https://soundcloud.com/user-334482653

Faci cerere la un film fara script, cu o calitate audio indoielnica, ca dupa ce apare DVDripul sa tipati ca e traducerea incompleta? Ca traducatorul nu stie ce face? Vrei sa-l vezi mai repede? Du-te, frate, la cinema. Toti cei care s-au contrat mai sus cu tine stiau ce fac. Dar chiar nu mai aveti nicio limita? Voi chiar nu ganditi inainte sa vorbiti?
Bai bursucel, nu am de ce sa ma potolesc pentru ca nu am facut nimic exagerat si nu tipa nimeni, poate altii, dar nu generaliza situatia. SI cu cei de mai sus care au scris nu stiu ce spun datorita faptului ca eu nu am URLAT vreau subtitrare, doar am cerut daca se poate si am multumit anticipat. Daca tu esti moderator tu chiar nu intelegi ca eu doar am facut o cerere modesta? Si cu asta vreau sa inchei discutia PS :no comment(abtinete de la chestii gramaticale ca asa suntem doua persoane inteligente) .Toate cele bune.
cata_tase, hai sa fie clar ceva.
1. Cererea ta nu a respectat regulile sectiunii. Nu a continut linkul imdb.
2. Reprosurile pe care le-am facut le-am facut ca traducator, nu ca moderator, iar in ultima luna am avut de-a face cu destui useri cu cereri modeste, ca ale tale. Si sunt cam singurul moderator care nu se fereste sa va trimita si naibii la nevoie. Tocmai pentru ca fac si traduceri.
3. bai sa-i spui cui vrei tu, nu mie. Ca nu ne-am tras de muci impreuna si n-am facut armata impreuna.
Acest subiect este închis.