Medium Sezonul 2

realraptor06 (4 mesaje) (Utilizator)
17-Apr-2010, 09:04 Top

Salut tuturor, cred ca asta este primul meu mesaj pe acest forum, si credeti-ma, urasc sa incep cu o rugaminte, dar ma simt nevoit.
De cateva zile am inceput sa ma uit cu prietena mea la Medium. Ea nu cunoaste engleza foarte bine asa ca avem nevoie de titrare. Primul sezon de bine de rau l-am vazut (cateva fara titrare, i-am mai tradus eu, etc).
Pentru al doilea sezon nu gasesc titrare (gasesc pe subs.ro insa nu e pentru varianta pe care o am eu).
As avea rugamintea catre un suflet bun si cu dorinta de ajutor, sa-mi resincronizeze si mie una din titrarile de aici de pe site pentru pachetul [url]xxx[/url] (singurul pe care l-am gasit, ).
Daca e cineva dornic, dar nu are cont pe filelist, PM si va voi da user/pass-ul meu ca sa intrati sa vedeti despre ce e vorba.
Nu am pretentii mari, macar al doilea sezon daca se poate, in afara de primele doua episoade, la care am gasit titrare de bine de rau.

Link catre titrarile de aici:
http://subs.ro/serial/2005/medium-sezonul-2/23265
http://subs.ro/serial/2005/medium-sezonul-2/8948

As fi la fel de incantat daca mi-ati oferi un link catre un tracker care are varianta de film care se potriveste la aceste titrari (eu am cautat, fara nici un rezultat).

Daca mai aveti nevoie de alte detalii, vi le ofer cu placere.

Multumesc anticipat celor ce si-au rupt cateva minute sa citeasca acest topic si in special acelei persoane care ma va putea ajuta.

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
17-Apr-2010, 09:04 Top

1. Nu sunt permise link-uri catre torrente.
2. Ai e-mail Smiley.

realraptor06 (4 mesaje) (Utilizator)
17-Apr-2010, 10:04 Top

multumesc frumos si aici.
imi cer scuze, nu stiam ca nu e voie cu link-ul. am zis sa dau cat mai multe detalii despre ceea ce am nevoie.

se poate sterge/inchide, multumesc inca o data

ltpetru (469 mesaje) (Moderator)
18-Apr-2010, 10:04 Top

Ar trebui sa spui si pentru ce varianta ar trebui sincronizarea

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
18-Apr-2010, 10:04 Top

S-a rezolvat.

Acest subiect este închis.