Magpie (2024)

QUEENSOFT666 (41 mesaje) (Utilizator)
7-Iun-2025, 14:50 Top
DISTEL (2,749 mesaje) (Administrator)
8-Iun-2025, 19:13 Top

Vad ca nu ai citit regulamentul. Scrie clar acolo: Aveți dreptul la trei cereri pe săptămână (filme si seriale). Tu ai facut 17 cereri intr-o zi.
Ti le las pentru c-a fost prima abatere. La urmatoarea, ti se va sterge ce depaseste peste trei cereri.
Si pe viitor, fa cererea la topicul corect. Serialele la seriale si filmele la filme.

Modificat 8-Iun-2025, 19:20

9-Iun-2025, 10:31 Top

Am citit regulamentul, cred ca fix din cauza mea s-a adaugat clauza cu 3/saptamana.
Ar fi trebuit sa astept o luna si jumatate pentru aceste mesaje?
Ce faceam cu celelalte care se adunau in acest timp, se poate lungi aceasta durata la 2 ani pentru niste simple mesaje e un simplu forum.
Care este sensul / motivatia pentru 3 cereri / saptamana?

Da, am facut 17 intr-o zi, faceam curatenie in lista de filme.

Da, am pus gresit, abia tarziu am observat ca sunt 2 subforumuri separate.

Modificat 9-Iun-2025, 15:26

9-Iun-2025, 15:28 Top

Ce este prea mult, devine spam. Crezi ca daca ceri 17 filme si seriale, se vor traduce toate?
Totul trebuie facut cu masura, sa se dea timp traducatorilor sa preia ce doresc din ele.

9-Iun-2025, 19:13 Top

Deja am spus, nu e obligatoriu sa fie traduse toate cele cerute.
Cum ziceam, cum ar fi mai simplu:
- puse 10-18-198 de cereri/zi/luna/an pe un sub-forum dedicat, ramin acolo sa fie citite oricind, de catre oricine, inclusiv de traducatori
- pastrate la cutie, de catre spectatori/vizitatori, postate, tinut minte hopa 3/saptamana, adunate altele in saptamana respectiva..... offf, pierdut timp inutil cu discutii sterile...
Iar acum, cu AI, chiar nu mai dureaza atita timp o traducere. Da, stiu, conform regulamentului trebuie finisate manual, dar totusi, se economiseste mult timp. Si cu traducerea, si cu finisarea manuala (uneori slab calitativ).

Spam e altceva, spam sint mesaje nesolicitate.
Aici, cerere traducere pe un sub-forum dedicat cereri traducere... e orice, numa' spam nu e.

Modificat 9-Iun-2025, 19:16

10-Iun-2025, 17:46 Top

Asta e regula si ne asteptam s-o accepti. 3 pe saptamana.
Ca nu esti doar tu care cere cate ceva.