Magpie (2024)
Magpie (2024)
https://www.imdb.com/title/tt20202324
Vad ca nu ai citit regulamentul. Scrie clar acolo: Aveți dreptul la trei cereri pe săptămână (filme si seriale). Tu ai facut 17 cereri intr-o zi.
Ti le las pentru c-a fost prima abatere. La urmatoarea, ti se va sterge ce depaseste peste trei cereri.
Si pe viitor, fa cererea la topicul corect. Serialele la seriale si filmele la filme.
Modificat 8-Iun-2025, 19:20
Am citit regulamentul, cred ca fix din cauza mea s-a adaugat clauza cu 3/saptamana.
Ar fi trebuit sa astept o luna si jumatate pentru aceste mesaje?
Ce faceam cu celelalte care se adunau in acest timp, se poate lungi aceasta durata la 2 ani pentru niste simple mesaje e un simplu forum.
Care este sensul / motivatia pentru 3 cereri / saptamana?
Da, am facut 17 intr-o zi, faceam curatenie in lista de filme.
Da, am pus gresit, abia tarziu am observat ca sunt 2 subforumuri separate.
Modificat 9-Iun-2025, 15:26
Deja am spus, nu e obligatoriu sa fie traduse toate cele cerute.
Cum ziceam, cum ar fi mai simplu:
- puse 10-18-198 de cereri/zi/luna/an pe un sub-forum dedicat, ramin acolo sa fie citite oricind, de catre oricine, inclusiv de traducatori
- pastrate la cutie, de catre spectatori/vizitatori, postate, tinut minte hopa 3/saptamana, adunate altele in saptamana respectiva..... offf, pierdut timp inutil cu discutii sterile...
Iar acum, cu AI, chiar nu mai dureaza atita timp o traducere. Da, stiu, conform regulamentului trebuie finisate manual, dar totusi, se economiseste mult timp. Si cu traducerea, si cu finisarea manuala (uneori slab calitativ).
Spam e altceva, spam sint mesaje nesolicitate.
Aici, cerere traducere pe un sub-forum dedicat cereri traducere... e orice, numa' spam nu e.
Modificat 9-Iun-2025, 19:16