Legend Of Evil Lake (Cheonnyeon Ho) 2003

Catalin (147 mesaje) (Utilizator)
2-Iun-2008, 08:06 Top

Te superi daca deja e gata... !? (varianta pe 1 CD, 90 min, 355 de linii)

indyero (45 mesaje) (Utilizator)
3-Iun-2008, 12:06 Top

Ok, eram la jumate. Am zis 15 iunie deoarece am alte probleme de rezolvat Smiley Astept sa o urci. Sunt curios pentru ce varianta ai facut tu, caci stau prost cu sincronizarea cand e vorba de coreeana.

Chaos = 372 linii
RF 2cd = 156+222 linii

Am si ChaOS... am si RF, poate fac sincron, macar. E putin de tradus, dar trailerul arata promitator.

3-Iun-2008, 07:06 Top

Nu e nici o problema, daca deja ai lucrat atat eu zic ca e bine sa le termini.
De fapt este proiectul tau, eu, dintr-o confuzie regretabila, am crezut ca este o cerere si am vrut sa fac o surpriza. Apoi mi-am dat seama ca este un anunt.
Varianta pentru care am facut-o eu este cea de 25 fps (SWSUB) si este (aproape) perfect sincronizata. Acum sunt la serviciu, o s-o urc mai pe dupa amiaza, cand ajung acasa, fara credite, pentru ca apoi cineva s-o adauge la pachetul tau.
Filmul nu este rau, e o poveste destul de frumoasa, cu multe acrobatii, lupte si... sentiment (arata un pic precum filmele istorice facute odinioara pe la noi - buget mai mititel, multa pasiune, jocuri de oglinzi si lumini, etc.).

indyero (45 mesaje) (Utilizator)
3-Iun-2008, 09:06 Top

Multumiri pentru traducere. Am reusit si am facut sincron pentru varianta de 2 CD. Poti updata postul tau si chiar poti pune si o coperta Smiley

Sincronizare 2 CD: The.Legend.of.Evil.Lake.2003.DVDRip.XviD.AC3-RF

3-Iun-2008, 09:06 Top

Si eu multumesc. De cand am vazut Natural City am inceput sa fiu (si) mai atent la filmele care vin de acolo.