Le Mouton a Cinq Pattes(1954)
sau ''Oaia cu cinci picioare''
O comedie cu Fernandel si Louis de Funes
http://www.imdb.com/title/tt0047250/" class="link">http://www.imdb.com/title/tt0047250/
Singura varianta pe care am gasit-o
este de 700,95MB (735.003.142 B)
Va MULTUMESC !
TLC
O sa apara si comedii frantuzesti traduse in romana. E mult de munca la ele, vorbesc repede si daca nu tii cont de sonor nu iese ceva de calitate. Nu conteaza pe cati intereseaza; daca am merge pe principiul asta s-ar traduce doar noutati. Daca am chef sa stau o saptamana sa fac un film frantuzesc dupa sonor, stau o saptamana. Daca am chef sa traduc un asiatic intr-o zi, stau o zi. Depinde de chef, timp, film etc.
MULTUMESC !

P.S.
Robert , daca se traduce e bine de vazut cate download-uri va avea subtitrarea
Filme precum ''Pe aripile vantului'', Cantand in ploaie'', ''7 mirese pentru 7 frati'', ''Unora le place jazz-ul'', filme frantuzesti cu Louis de Funes, si multe altele...........daca nu-ti plac nu te obliga nimeni sa te uiti la ele.
Poate tie iti plac doar filmele in care se trag mai multe cartuse decat cate secunde are filmul

P.S.
Filme precum ''Pe aripile vantului'', Cantand in ploaie'', ''7 mirese pentru 7 frati'', ''Unora le place jazz-ul'', filme frantuzesti cu Louis de Funes, si multe altele...........daca nu-ti plac nu te obliga nimeni sa te uiti la ele.
Poate tie iti plac doar filmele in care se trag mai multe cartuse decat cate secunde are filmul
Fara jigniri si atacuri la peroana. Robert este membru "movie club" unde, pana acum, s-au dezbatut doar filme clasice. Si-a expus doar un punct de vedere.
Filmele pe care le-ai enumerat tu sunt adevarate clasice, poate d-asta au atatea download-uri subtitrarile, pe cand acesta nu prea intra in categorie. S-ar putea sa ma insel si sa fie un film superb, dar...Oricum eu nu am vrut sa te deranjez, adevarul e ca m-am bagat cam aiurea, trebuia sa stau deoparte...
P.S.
Sa stii ca si un film cu impuscaturi multe poate sa fie bun(vezi Iron Man), eu sunt un fan al filmelor de orice gen, actiuni, comedii, clasice...poate tu esti adeptul filmelor mai vechi, dar cred ca si asa am vazut mai multe clasice ca tine si stiu destul de bine ce inseamna un film bun...
Daca tot te dai asa mare cinefil eu te-as invita sa mai fi activ si in alte sectiuni ale forumului, nu doar la Cereri Subtitrari.
...sa intri sa comentezi un film pe care tocmai l-ai vazut si ti-a placut, poate reusesti sa trezesti interesul si in alti membri sa se uite la film
...sa iti impartasesti parerea despre un actor, poate ajuti alt membru sa il cunoasca si sa caute filme cu el(vorbesti de sa zicem Clark Gable ca ti-a placut mult si zici de ce...poate convingi pe cineva ca exista actori si mai buni ca Justin Timberlake)
...te bagi la un Movie Club unde poti sa descoperi filme bune pe care nu le-ai vazut si poti in acelasi timp sa-ti faci niste prieteni.
Sunt sigur ca ai avea o gramada de lucruri de zis in multe topicuri, dar tu te rezumi la cereri de subtitrari...si nu e doar cazul tau, ci al multor useri.
sa caute pe site-uri concurente,
acolo se gaseste, aici...........NU!
Zau? http://www.subs.ro/subtitrari/15723-Le-mouton-a-cinq-pattes.html
Acest subiect este închis.