Jocurile Olimpice de Iarna Vancouver 2010
Cu conditia ca una din echipe sa nu-si de-a cu stangul in dreptul.

Voie buna. In limita stocului disponibil.
Normal,doar o data la 4 ani vezi asa ceva,plus ca un asa meci nu se rateaza,ma rog,daca esti fan hochei pe gheata,NHL, si din astea.hihi,in 15 min incepe meciul,ma duc sa-mi iau ceva de rontait.
Pff,i-au rupt canadienii,7-3,nu pot sa cred cum au jucat.A fost un meci fantastic,pacat ca diferenta de scor spune altceva.USA a batut Elvetia 2-0,Finlanda a batut Cehia 2-0,si surpriza Slovacia a batut Suedia 4-3.In semifinale avem USA-Finlanda si Canada-Slovacia.
Din pacate se stie castigatoarea,e clar.Canadienii sunt parintii hockey-ului,sunt foarte buni,insa si ajutati pana peste cap.Au scapat ca prin minune de Slovacia,si asta deoarece la scorul de 3-2 in ultimele 5 minute au fost doua eliminari clare ale canadienilor,insa nedate.Erau totusi 4 minune in inferioritate pt ei,si sigur si-o luau,si asa erau sa egaleze slovacii.Americanii i-au batut in grupe,insa acum nu cred ca mai au noroc,plus ca astia au si arbitrii cu ei.O sa tin cu USA fara doar si poate.
Dupa cum am spus,americanii nu au noroc,a fost insa un meci fantastic.Ce emotie...sincer,un sport barbatesc,frumos,foarte spectaculos.Pacat ca la noi nu transmite niciun post meciuri din NHL,mare pacat.In loc sa dea 424235335 de posturi certuri intre B(F)ecali and co. mai bine ar strecura si alte sporturi iubite in lume.
Acest subiect este închis.