Isabel (2012)

CristianMitrut (2 mesaje) (Utilizator)
2-Mar-2022, 09:06 Top

Am facut cont special pentru ca iubesc serialul asta si doar primly sezon e tradus in romana. Se ofera cineva sa incerce traducerea celorlalte doua sezoane, va rog mult?
Va multumesc frumos!

tavi206 (27 mesaje) (Utilizator)
2-Mar-2022, 23:24 Top

Este avut în vedere. Momentan lucrez la Carlos, Rey Emperador și alte serii istorice și nu numai. Vă pot spune că am anunțat deja continuarea sezoanelor următoare ale seriei Isabel, care e una istorică, deci domeniul principal de interes în funcție de care aleg proiectele de subtitrare la care lucrez. Traducerea următoarelor sezoane va fi dedicată regretatului Robi, cel care este traducătorul primului sezon. O dată de început nu pot promite, depinzând de terminarea unuia din proiectele la care lucrez. Smiley

PROFESOR LUCA OCTAVIAN
CristianMitrut (2 mesaje) (Utilizator)
3-Mar-2022, 02:57 Top

Va multumesc foarte mult pentru raspunsul prompt, domnule profesor! Ma bucur mult ca este avut in vedere si va apreciez pentru munca dumneavoastra de a traduce seriale istorice care nu sunt doar in limba engleza.

Va urez mult spor in toate proiectele in care sunteti ancorat in acest moment si de abia astept data in care traducerile vor fi gata. Mult succes si putere de munca!

Acest subiect este închis.