Intrebare...

ovidiu_valentin (12 mesaje) (Utilizator)
9-Mar-2008, 01:03 Top

Se da speta:
Subsemnatul, aici de fata, "odinioara" avea si el un anume "titlu" sau "rang" pe-aici.
Mai nou, am observat ca acele "onoruri" mi s-au retras. Intrebarea mea era:
Care au fost criteriile pentru care am devenit "Incepator"?
Sau, aportul meu aici a fost atat de insignifiant, incat nu mai era valabil fostul rank?

adicoto (306 mesaje) (Moderator Junior)
9-Mar-2008, 05:03 Top

La trecerea in noul format unele informatii s-au pierdut. Spune doar ce doresti Smiley

tuky69 (33 mesaje) (Moderator Junior)
9-Mar-2008, 11:03 Top

Se da speta:
Subsemnatul, aici de fata, "odinioara" avea si el un anume "titlu" sau "rang" pe-aici.
Mai nou, am observat ca acele "onoruri" mi s-au retras. Intrebarea mea era:
Care au fost criteriile pentru care am devenit "Incepator"?
Sau, aportul meu aici a fost atat de insignifiant, incat nu mai era valabil fostul rank?

La fel s-a întâmplat și cu mine, însă nu mă deranjează să fiu din nou începător, treaba mi-o fac oricum și mai e ceva... cei din urmă vor fi cei dintâi. Uneori mai e nevoie să ne călcăm pe orgoliu, altfel cum vom trece prin viața asta când vor venii lupte mai mari? Ceea ce dă valoare unui om nu e un titlu ci ceea ce este el.

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
9-Mar-2008, 11:03 Top

La fel s-a întâmplat și cu mine, însă nu mă deranjează să fiu din nou începător, treaba mi-o fac oricum și mai e ceva... cei din urmă vor fi cei dintâi. Uneori mai e nevoie să ne călcăm pe orgoliu, altfel cum vom trece prin viața asta când vor venii lupte mai mari? Ceea ce dă valoare unui om nu e un titlu ci ceea ce este el.

Stati linistiti, avum umblu.
Daca ati stat ascunsi am uitat si eu Smiley

tuky69 (33 mesaje) (Moderator Junior)
9-Mar-2008, 12:03 Top

Stati linistiti, avum umblu.
Daca ati stat ascunsi am uitat si eu Smiley

Stai și tu liniștit, eu nu am nicio pretenție, e bine așa cum e.