Incercati sa subtitrati si documentare,pls!!

(Vizitator)
5-Apr-2007, 07:04 Top

Am vazut mii de filme subtitrate aici,dar totusi nu prea am vazut documentare...nu inteleg de ce...
Am copiat cred ca vreo 15 documentare super misto de pe torrent si nu am gasit subt pt ele nici macar in engleza si am cautat peste tot,precizez ca doc . sunt in engleza...sper sa se apuce cineva si de subtitrat documentare.
..daca simte cineva nevoia sa faca acest lucru va pot da coloana sonora de pe ele sau tot filmul ca sa puteti traduce................thx
id meu: ingerul_negru18

(Vizitator)
5-Apr-2007, 07:04 Top

precizez numele catorva doc.:
freedom from the mind
world's most dangeros drug
the grey zone
high on crack street(hbo documentary)
crude impact
persepolis recreated
the mystery of chaco canyon
the bridge
monster of the milky way
PBS.Global Warning The Signs and the Science
extreme impact
terror in the skyes
extasy rissing
the sun and other stars
the planets
searching for other life forms
the magic of flight

PBSA nature:the reptiles...si multe altele...sow...care e interesat sa ma contacteze..documentarele se vad super bine si sunt interesante ,eu cred ca merita

Rizzo1 (31 mesaje) (Utilizator)
5-Apr-2007, 08:04 Top

200 euro bucata...

adicoto (306 mesaje) (Moderator Junior)
5-Apr-2007, 09:04 Top

200 euro bucata...

Atat oferi pentru o subtitrare ? Sau pentru toate ? Daca aveti de gand sa discutati asa ceva, faceti-o in mod privat, nu pe un site public. Smiley

Palaviccini-Centurion (595 mesaje) (Utilizator)

Rizzo cred ca i-a raspuns ironic. Ingerul negru, daca vrei sa faci cereri de subtitrari, fa la rubrica specializata a forumului nostru, cu link si tot tacamul, conform regulamentului. Citeste mai intai regulamentul, alegeti cateva filme (pentru a nu abuza de cereri) si poate ai noroc si cineva va binevoi sa traduca vreun documentar de acela.

(Vizitator)

hmm..da mss mult.....decat sa fiu luat''la misto'' prefer sa le privesc asa indiferent daca nu inteleg decat un sfert din ele....sau mai bine ma uit pe discovery:Smiley) si chestia cu 200 euro..cu banii aia imi inchiriez un translator o zi intreaga sa imi traduca la ureche toate filmele:Smiley glumesc :p

SHAKTI (1,093 mesaje) (Administrator)
5-Apr-2007, 10:04 Top

Un translator iti ia 200 de euro pe 2-3 ore. Ca sa-ti gadile urechea o zi intreaga, te-ar costa mult mai mult. Smiley

lost in translation
Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
5-Apr-2007, 10:04 Top

Mai bine Discovery Smiley

Un translator iti ia 200 de euro pe 2-3 ore.

:o atata sa fie :?

SHAKTI (1,093 mesaje) (Administrator)
5-Apr-2007, 11:04 Top

Da , mai bine zis un interpret. Cine a mai facut chestia asta poate sa confirme. Smiley

lost in translation
Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
5-Apr-2007, 11:04 Top

Ati mai facut voi ? Smiley

(Vizitator)
6-Apr-2007, 12:04 Top

De curiozitate mai demult am avut de tradus un document "oficial" si m-am dus la un translator. Cand am auzit tariful pe cuvant mi-am vazut de treaba.

sabian (166 mesaje) (Utilizator)
10-Apr-2007, 09:04 Top

Mi se pare ca ingerul negru a pus gresit problema. Aici nu face nimeni suburi pentru ca vrea el. Si nici nu cred ca era locul unde sa traga pe cineva la raspundere ca nu traduce documentare. Fiecare traduce ce vrea, pur si simplu.Smiley

(Vizitator)
21-Sep-2007, 01:09 Top

am vazut si eu cateva documentare de exceptie care nu vor fi date probabil niciodata pe dicovery etc.. din multe motiveSmiley arata realitatea foarte clar si a rece,
dar nu am gasit titrari, oricum multumesc pentru ce titrari am gasit stiu ca e multa munca si apreciez in mod deosebit pe cei care lucreaza la ele

26-Sep-2007, 08:09 Top

Ca sa-ti gadile urechea o zi intreaga, te-ar costa mult mai mult. Smiley

Nu e bine, ca poate face otita. Smiley

26-Sep-2007, 08:09 Top

am vazut si eu cateva documentare de exceptie care nu vor fi date probabil niciodata pe dicovery etc.. din multe motiveSmiley arata realitatea foarte clar si a rece,
dar nu am gasit titrari, oricum multumesc pentru ce titrari am gasit stiu ca e multa munca si apreciez in mod deosebit pe cei care lucreaza la ele

Incearca-l si pe asta:
http://www.puiu-zone.com/subs/download.php?id=10483" class="link">http://www.puiu-zone.com/subs/download.php?id=10483
N-ai sa fii dezamagit.Smiley
De film, bineinteles.