Inca o eroare de upload

indyero (45 mesaje) (Utilizator)
24-Apr-2008, 10:04 Top

Am si eu o subtitrare si incerc de cateva ore sa o urc, nu merge. Acum, imi da eroare de parola gresita?

Nu am dat reset ca poate nici nu mai pot intra pe forum Smiley Culmea.

In al doilea rand, la PC-ul meu nu mergea sa urc sub la Five Elements Ninja, dadea pagina alba la finalul urcarii, asta ieri, cand ma puteam loga... asa ca am deshis laptopul nevestei si am urcat cu el fara probleme? acealasi router, doar ca nu are vista cu sp1, sa zicem?

Per total... aici sunt logat. Acum. Daca incerc sa folosesc aceeasi parola la celelalt calculator, nu imi merge , imi da eroare de parola gresita, orice link as incerca.

Username does not exist ... ce mai e acum? de ce folositi 2 (in curand 4) linkuri, dar nu va axati pe unul bun?

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
24-Apr-2008, 01:04 Top

Da-mi un PM cu id-ul tau de YM.

WebMan (551 mesaje) (Utilizator)
25-Apr-2008, 12:04 Top

de ce folositi 2 (in curand 4) linkuri, dar nu va axati pe unul bun?

Pentru că siturile MARI se respectă... E un singur domeniu cu mai multe adrese, ce e rău în asta ?

Un domeniu e de 10 ani, unul de 2 ani....
Așa creștem... Smiley

indyero (45 mesaje) (Utilizator)
25-Apr-2008, 02:04 Top

Bun si asa. Insa si zi am avut ghinion. PC-ul meu nu vroia sa uploadeze pe site, am reusit de pe un laptop, aceeasi metoda, dupa vreo 10 ore si nu era netu meu de vina... Dar mai conteaza... 10 ani? Pai eu nu stiu nimic atunci...

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
25-Apr-2008, 10:04 Top

Poate intrai pe [url]www.subs.ro/subs[/url] si de aceea.
Daca se tasteaza simplu [url]www.subs.ro[/url] sau [url]www.puiu-zone.com[/url] , apoi uplod merge bine
Curata-ti ultimele adrese introduse.