In curs de traducere filme hindi
Am decis si sper sa nu deranjeze pe nimeni, sa deschid acest subiect, pentru a nu avea 2 subtitrari in romana pentru acelasi film. Pana acum, anuntam traducerile, acolo unde erau deja postate in engleza, dar cred ca aici ar fi mult mai bine.
Bineinteles, daca este vorba de GOOGLE TRANSLATE, chiar nu intra la categoria traducere.
Am vazut, ca s-a mai marit numarul traducatorilor pentru acest tip de filme si cred ca ar fi bine sa anuntam aici, fiecare la ce si cum lucreaza, pentru a nu exista duplicat. Este pacat de timpul nostru!
Eu una, lucrez la INKAAR 2013, care sper pana vineri (29.03.2013) sa fie gata si urcata pe site!
Presupun ca se stie ca franciza MURDER (1 & 2) imi poarta semnatura. Acum avem si MURDER 3. Ideea este urmatoarea : din moment ce m-am apucat de franciza, o voi si continua, insa nicio varianta de subtitrare nu are si versurile de la melodii.
Pana maine dupa-amiaza cel tarziu, subtitrarea va fi disponibila.
Modificat 5-Apr-2013, 23:15
Sub-ul pentru MURDER 3 a fost urcat.
Pentru o singura melodie, am adaugat eu liniile si am tradus. In toate cautarile mele nu am gasit o subtitrare care sa aiba linii pentru toate melodiile.
Vizionare placuta!
Si YUPIII...am vreo 25 de subtitrari, dar sa stiu ca franciza MURDER imi poarta semnatura....
Hei. Scuze pentru intarziere. Aproape termin subtitrarea la filmul Cocktail. Daca lasam balta traducerea acestuia anuntam.
Sper sa fie ok traducerea. Multumesc pentru intelegere!
Ma voi ocupa de acest subtitrarea filmului Table No.21 (2013)
http://www.imdb.com/title/tt2229842/
Modificat 7-Apr-2013, 00:38