IMDB links
Cinemagia are pe pagina filmului si un link catre imdb.
Deci se ajunge si pe imdb, dar in 2 timpi.
Mie personal imi place Cinemagia, dar nu imi este utila pentru a obtine informatii despre filme, adica nici macar 1% nu ma intereseaza.
Dar toti trebuie sa mancam o paine si ii inteleg pe cei de la subs.ro si le respect optiunea.
Inca e bine
majoritatea oamenilor care folosesc subs.ro pentru a cauta o subtitrare la un film o fac pentru ca nu stapanesc limba engleza(in general) prea bine. Folosind link-ul de cinemagia acesti useri au acces la review-uri si informatii despre film in limba romana. In concluzie, subs.ro fiind un site de subtitrari in romana(in general), trebuie a aibe si informatiile pe cat posibil in aceasta limba. Daca vreti informatii suplimentare, accesati link-ul imdb din pagina de cinemagia, dupa cum sa mai zis de 10 ori pana acum.
oameni buni degeaba incercati sa convingeti moderatorii de ceva bun, la noi se promoveaza in felul urmator: "cascavalul si tot ce e prost in fata" iar ce e bun aruncam. Asta e adevarul, probabil un moderator sau admin va sterge post-ul fiind foarte loial acelui "club" zis de mine mai sus. Culmea ca vrem cica sa promovam produsele noastre, dar promovam si prostia noastra? Voi ("dragi" admini) chiar nu observati cate greseli sunt pe cinemagia? si analfabetii vorbesc mai coerent si corect gramatical, site-ul ala e doar pentru a face bani din reclame, este praf si nu se ridica nici 10% din nivelul imdb-ului. Sunt de acord sa promovam ce avem bun, nu prost, in lipsa de ceva bun al nostru prefer ceva strain oricand si asta vor sa zica si cativa useri pe aici dar sunt ignorati in totalitate de "prea luminatii" admini de pe aici. Subs.ro este excelent doar in ceea ce priveste gasirea unei titrari, promovarea care o incearca pt cinemagia insa lasa MULT de dorit. Si decat sa intru pe cinemagia ca apoi sa dau click pe imdb mai bine mai pierd un pic de timp si incarc direct imdb si scriu filmul NUMAI pentru a evita vizita pe acel site, sper sa se inchida cinemagia sau sa iasa unul care nu lasa asa mult de dorit. Deja ma gandesc cu dispret cum un admin va sterge post-ul meu, dar nu va face decat sa dovedeasca ca este foarte adevarat ce am zis iar adevarul doare, numai bine.
ps: draga csm2007 pentru a cauta un film in engleza nu trebuie sa ai doctorat, o engleza "de balta" cum zicem e deja cu mult peste cat ai nevoie. Nici problema noastra nu este ca toti pustii in ziua de azi chiulesc mai mut decat dau pe la licee/facultati, engleza este predata peste tot, iar minimul il poti obtine si daca vezi cateva filme si te joci cateva jocuri pe calculator. In concluzie scuza ta este irelevanta
ps 2: Ashrak ador competenta ta de a asculta userii acestui site si forum, e ca si cum vi si tu la mine cu o problema la mobil ca ai de plata mai mult sau cauti pe cineva sa te inteleaga cu problema care o ai, iar eu vin sfidator catre tine: "asta e, nu ma intereseaza" . numai bine si tie
Nu stiu ce probleme ai tu cu cinemagia, dar cu siguranta nu din cauza subs.ro le ai si oricum nu te obliga nici dracu sa citesti ce se scrie acolo.
Suntem multi care folosim imdb pt informatii despre filme si nu stam sa ne lamentam.
E bine totusi ca te-a deranjat acel "asta e, nu ma intereseaza" al lui Ashrak dar ai facut la fel cand a venit vorba de cei care nu stiu engleza. Nu ca ai gresi foarte tare aici, dar na, frumos
eu nu am probleme personale, dar daca tu esti neam cu Vanghelie este problema ta, si daca toti userii de pana acum care au indicat probleme grave ale acelui "site" ce nu exceleaza cu absolut nimic in afara de RECLAME si ANALFABETISM (in ceea ce priveste o traducere coerenta) nu te-au facut sa gandesti macar un pic, e problema ta. In Romania inca persista comunismul dupa cum se vede... "ba ala ne contrazice: fie dai ban, sterge-i postul sau inchide topicul ca este deja o blasfemie sa ne contrazica niste useri pe noi, imparatii luminati".
ps: prodi eu sunt genul ce ataca doar daca sunt atacat, ca o mica observatie un frustrat face spam si lasa mesaje fara inteles, ca al tau de mai sus ce nu avea legatura cu ce am zis eu, se pare ca nu ai inteles ce am zis sau te faci ca ploua, in plus ma uit la numarul meu de mesaje si la al tau, nu stiu cine e mai frustrat cu probleme personale (da am vazut data ta de inregistrare, nu te scuza), mai iesi din casa, mai ignora netul o saptamana ori doua. Eu intru pe un forum doar cand am o problema ce incerc sa o zic sau sa fiu ajutat nu sa dau reply zilnic, poate poate ajung: "Psycho" ... o zi buna si tie
VYP3R, din cate vad esti sigurul care ataca si jigneste.
Faptul ca la noi este respectat dreptul la opinie, nu inseamna ca dreptul la bun simt nu este respectat.
Te deranjeaza cinemagia, asta nu inseamna ca nu poti ignora in a da link.
Te legi de politica site-ului in primul topic.
De curiozitate intra pe o firma de hosting si vezi cat ar costa un server dedicat sau o gazduire de server si apoi mai vorbim.
Vad ca iti place Vanghelie, eu as prefera Eminescu cu "E usor a scrie versuri
Când nimic nu ai de spus."
Ca sa fiu mai exact, nu ai fost pus niciodata in situatia noastra ca sa vezi daca facem bine sau nu, dar a critica e foarte usor.
VYP3R (sunt curios de la ce vine nickname-ul :-?) te ataci singur. Ce nu ai inteles din mesajul meu? Esti frustrat ca ai de urmat doi pasi din cale-afara de dificili pentru a accesa IMDB-ul si ai o problema persoanala cu Cinemagia. Daca nici acum n-ai inteles imi pare rau, mai mult nu te pot ajuta..
Acest subiect este închis.