Guardians Of The Galaxy (2014)
A ieşit subtitrare în engleză
Guardians.Of.The.Galaxy.2014.R6.720p.HDCAM.x264-JYK
http://www.imdb.com/title/tt2015381/
Modificat 29-Oct-2014, 14:28
Nu va stresati atat .Oricum o sa apara subtitare pt acest film ,e doar unul dintre cele mai bune ale anului
Bai baiatule, io zic sa iti masori cuvintele ca habar nu ai despre ce vorbesti si cu cine vorbesti. Plus de asta, daca ai facut asemenea greseli ort. si in subtitrare, mi-e mila de cei care au vaz. filmul!
TacTical, la cate zeci de traduceri am la activ pana acum, da-mi voie sa cred ca am oarece experienta cu cat si ce se poate face intr-o traducere. Chestiile alea lasate netraduse necesitau un bagaj minim de cunostinte de engleza. Iar faptul ca am sters-o, s-a datorat comentariilor aparute la subtitrarea respectiva, dar si pe celelalte site-uri unde ai urcat-o in prima faza. Iar acele comentarii nu erau pozitive. Iti apreciez munca si stradania pe care ai depus-o sa faci subtitrarea aia, dar nu-mi insulta inteligenta. Am ajuns la o varsta la care nu mai permit nimanui astfel de rahaturi.
Nu cred ca asta e atitudinea corecta, HiceCristian , pentru cei care sunt noi in ale traducerii, pentru cei care doresc sa fie indrumati, asta daca doreste sa continue.
TacTical , nu e vorba ca e facuta la casca, ci ca e facuta dupa o scarba de CAM . De ceva timp si cei de pe titrari.ro fac dupa CAM-uri, dar ei nu se obosesc sa corecteze dupa un pack aparut.