Grimm.S01E19.HDTV.XviD-AFG
Va rog frumos, daca se poate o subtitrare si pentru Grimm.S01E19. HDTV.XviD-AFG , sau HDTV.XviD-2HD.
Acestea fiind singurele versiuni de film pe care pot eu sa le vizionez. Si cu siguranta nu sunt singura in aceasta situatie. Mai mult, cred ca majoritatea nu pot viziona celelalte versiuni (HDTV.x264-LOL si 720p.HDTV).
Multumesc anticipat
Modificat 29-Apr-2012, 02:41
Desigur ca se poate, dar mai intai trebuie sa existe titrarea pentru a se putea face sincronizarea(daca e cazul sau nu).
Oricat as vrea eu sa sincronizez, nu am ce. Daca nu cumva ai facut-o, citeste te rog si ce ti-am scris la Supernatural. Sanatate!
Modificat 29-Apr-2012, 03:45
Am citit, multumesc.
Vorbind la modul general, ai ideie de ce apare mai intai subtitrarea la versiune LOL?
Eu nu prea inteleg de ce. Fiindca daca ar fi sa ne orientam dupa nr de descarcari al filmelor, se observa foarte usor ca majotitatea prefera inca 2HD, FQM, AGF.
Cel putin deocamdata (in cazul meu), pana voi reusi sa cumpar alt DVD, care sa poata citi aceste noi versiuni x264-LOL.
Oricum, inca odata un sincer multumesc.
Sincronizarea este pe site. Pe viitor te rog sa faci cerere de sincronizare dupa ce apare subtitrarea si nu inainte.
Daca vei intra pe http://www.addic7ed.com/(site-ul de subtitrari pe care il folosesc toti traducatorii de seriale) vei observa ca mai intotdeauna primele subtitrari care apar in engleza sunt la versiunea LOL. E normal ca sa se traduca mai intai aceste versiuni pentru ca fiecare traducator vrea sa posteze cat mai repede subtitrarea. Daca verifici pe addicted la Grimm, nici pana acum nu a aparut titrare in engleza pentru varianta 2HD.
O metoda ieftina pentru a putea viziona mp4 sau mkv-uri fara a cumpara un Media Player este aceea de a lega calculatorul sau laptopul la TV si a le vedea prin TV-OUT sau HDMI (la TV-LCD-uri sau LED-uri). Ai nevoie doar de un simplu cablu care sa faca legatura dintre ele care nu costa deloc mult. Sanatate!
Modificat 29-Apr-2012, 14:02
Acest subiect este închis.