Glee reloaded

geGEtzel (10 mesaje) (Utilizator)
6-Oct-2010, 11:10 Top

aveti de gand sa terminati Glee primul sezon,sau nu mai traduceti ca a aparut sezonul 2?

cata_tase (175 mesaje) (Utilizator)
7-Oct-2010, 01:10 Top

Traducatori! Aveti de gand sa traduce-ti primul sezon?... ca geGEtzel nu are rabdare!!! ( siiiiiiiiii REPEDE ) , ca pleaca trenul

9-Oct-2010, 12:10 Top

si care e problema?daca tot s-a apucat de el sa il termine, asa ca pastreaza ironiile pentru altcineva

prodi (1,805 mesaje) (Utilizator)
9-Oct-2010, 02:10 Top

N-ar mai avea farmec daca le-ar pastra doar pentru el. Daca s-a tradus pana acum cel mai probabil se va traduce in continuare, in limita timpului disponibil.

9-Oct-2010, 01:10 Top

chestia e ca de cateva saptamani bune s-a oprit la episodul 16,macar un episod pe saptamana
daca cer o subtitrare asta nu inseamna ca trebuie sa faca ironii pe seama mea,ce e si mai frumos e ca voi moderatorii(sau ce esti tu) o sustineti

9-Oct-2010, 02:10 Top

Nu-s moderator, vorbesc din perspectiva 'omului de rand', la fel cum sunt si traducatorii, care au si ei o viata sociala sau altele de facut. Poate traducatorul are vreun examen important, sau e plecat undeva, etc.

S-a mai discutat asta de n-spe mii de ori pe acest forum, la diferite cereri de subtitrari, aveti rabdare, ca oricum nu se rezolva nimic prin proteste.

11-Oct-2010, 01:10 Top

mi-a explicat cineva cum sta treaba cu acest serial,dar nu cred ca timp de o luna nu se gaseste nimeni sa il traduca,nu cred ca in fiecare zi sunt plecati,au examene sau alte chestii,e normal sa ai o viata sociala dar avand in vedera ca ti-ai luat un angajament pe acest site trebuie sa te mai ocupi si de el,e ca un job
cum am scris si la inceput acum stiu cum sta treaba si cui sa ma adresez

Al_Mic (21 mesaje) (Utilizator)
11-Oct-2010, 02:10 Top

Hai mă Smiley) Suntem plătiți? Eu nu cred, așa că....
Ep 17 îl face Cmarius, poate că are treabă.
În plus... eu trb să învăț pt scoala se șofer, n-am timp de el.

Nebuna (692 mesaje) (Moderator)
11-Oct-2010, 04:10 Top

Si ca sa fiu rea, nici cerera nu este completa.

Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present.
11-Oct-2010, 06:10 Top

Nu si-a luat nimeni niciun angajament. Traducatorii fac asta din placere, nu au absolut nicio obligatie, nici macar "morala". Exista si varianta sa nu-l mai traduca deloc de-acum incolo, sa iei in calcul si asta inainte sa faci o cerere.

11-Oct-2010, 09:10 Top

am zis ca e ca un job nu ca e un job(e o diferenta)
poti sa fi rea in alta parte
daca nimeni nu are un angajament de ce mai exista acest site de subtitrari?stai linistit ca nu voi mai cere o subtitrare aici,de vazut am vazut restul episoadelor in engleza
oricum din cate am inteles nu s-a ocupat nimeni de pe acest site de serialul Glee asa ca nu va mai simtiti asa ofensati
si cu ce ma afecteaza pe mine ca nu il mai traduce(ca am fost asa insistent)? se vor gasi alte site-uri sa il traduca
yo doar am vrut un raspuns,datorita voua s-a ajuns la discutia asta

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
11-Oct-2010, 09:10 Top

Al_mic se ocupa/s-a ocuat de acest serial si ti-a raspuns Smiley. Sunt multi traducatori neutri, alte echipe, alte site-uri, nu putem stii ce vrea fiecare sa faca. In functie de timpul liber si de interesul traducatorilor, de pe oricare site ar fi ei, se vor ocupa de el in continuare sau nu Smiley. In mod normal ar trebui terminat, dar uite ca intervin tot felul de chestii si in viata personala si acu' face scoala de soferi care-i mai importanta. Si, dupa cum zicea si el, nu se dau bani, nu se castiga nimic, e o munca voluntara... Iar sezonul 2, dupa cum ai vazut si tu, l-a inceput altcineva.
Cererea unei subtitrari practic atrage atentia traducatorilor interesati ca a aparut acel film/serial. Daca filmul/serialul pare interesant, va fi tradus, daca nu... se poate vedea la cinema, se poate cumpara un dvd sau se asteapta o aparitie la televizor.
O seara placuta si toate cele bune Smiley.

cata_tase (175 mesaje) (Utilizator)
11-Oct-2010, 11:10 Top

cred ca Kralizec a pus punctul pe (i) , in acest comentariu.asa ca va rog membri al acestui site sa incheiem discutia aici.toate cele bune

Al_Mic (21 mesaje) (Utilizator)
12-Oct-2010, 11:10 Top

Lucrez la ep 17 Smiley Dacă vrea să
mă ajute cnv... 1007 linii, mi'e lene =))