Glee reloaded
Nu-s moderator, vorbesc din perspectiva 'omului de rand', la fel cum sunt si traducatorii, care au si ei o viata sociala sau altele de facut. Poate traducatorul are vreun examen important, sau e plecat undeva, etc.
S-a mai discutat asta de n-spe mii de ori pe acest forum, la diferite cereri de subtitrari, aveti rabdare, ca oricum nu se rezolva nimic prin proteste.
mi-a explicat cineva cum sta treaba cu acest serial,dar nu cred ca timp de o luna nu se gaseste nimeni sa il traduca,nu cred ca in fiecare zi sunt plecati,au examene sau alte chestii,e normal sa ai o viata sociala dar avand in vedera ca ti-ai luat un angajament pe acest site trebuie sa te mai ocupi si de el,e ca un job
cum am scris si la inceput acum stiu cum sta treaba si cui sa ma adresez
am zis ca e ca un job nu ca e un job(e o diferenta)
poti sa fi rea in alta parte
daca nimeni nu are un angajament de ce mai exista acest site de subtitrari?stai linistit ca nu voi mai cere o subtitrare aici,de vazut am vazut restul episoadelor in engleza
oricum din cate am inteles nu s-a ocupat nimeni de pe acest site de serialul Glee asa ca nu va mai simtiti asa ofensati
si cu ce ma afecteaza pe mine ca nu il mai traduce(ca am fost asa insistent)? se vor gasi alte site-uri sa il traduca
yo doar am vrut un raspuns,datorita voua s-a ajuns la discutia asta
Al_mic se ocupa/s-a ocuat de acest serial si ti-a raspuns . Sunt multi traducatori neutri, alte echipe, alte site-uri, nu putem stii ce vrea fiecare sa faca. In functie de timpul liber si de interesul traducatorilor, de pe oricare site ar fi ei, se vor ocupa de el in continuare sau nu . In mod normal ar trebui terminat, dar uite ca intervin tot felul de chestii si in viata personala si acu' face scoala de soferi care-i mai importanta. Si, dupa cum zicea si el, nu se dau bani, nu se castiga nimic, e o munca voluntara... Iar sezonul 2, dupa cum ai vazut si tu, l-a inceput altcineva.
Cererea unei subtitrari practic atrage atentia traducatorilor interesati ca a aparut acel film/serial. Daca filmul/serialul pare interesant, va fi tradus, daca nu... se poate vedea la cinema, se poate cumpara un dvd sau se asteapta o aparitie la televizor.
O seara placuta si toate cele bune .