Ghost Town (2008)

mariusgabriel (91 mesaje) (Utilizator)
11-Dec-2008, 04:12 Top

+1 de cand il astept

r3LLoo (33 mesaje) (Utilizator)
11-Dec-2008, 04:12 Top

+1

IonutZu (555 mesaje) (Utilizator)
11-Dec-2008, 05:12 Top

+1

Prea greu să scrii ceva ?

[code] Cine mai pune la cereri subtitrari +1 va lua WARN la 3 WARN-uri primeste BAN![/code]

mariusgabriel (91 mesaje) (Utilizator)
12-Dec-2008, 12:12 Top

Prea greu să scrii ceva ?

[code] Cine mai pune la cereri subtitrari +1 va lua WARN la 3 WARN-uri primeste BAN![/code]

si daca imi pun la semnatura fraze din citat-ul de mai joc, care nu e al meu, ci al unui user (andreifm), primesc warn?

Mă scuzi, dar nu știam că este o problema acest aspect. Venea criza economică mai greu dacă scriam "....." sau "fain film", etc? Eu am vrut să evidențiez faptul că sunt interesat de subtitrarea acestui film și dacă vreun traducător are timp, poate o realizează.
Eu înțeleg că vreți să aplicați regulile forumului la sânge, dar încercați să nu exagerați și încetați cu privirea de sus a muritorilor (simplii useri).
Uite că știu să scriu propoziții, chiar și fraze... și nu e niciun efort, doar că nu știu dacă era absolut necesar să umplu un rând cu niște cuvinte pentru a arăta același lucru, că aștept subtitrarea.
subs.ro este site-ul care îl vizitez în fiecare oră să văd dacă mai apare ceva nou, vă respect pentru faptul că nu plagiați și că munciți, încercați să nu îmi schimbați părerea prin copilării de genu de mai sus...

Serban_Ionut_Stelian (418 mesaje) (Utilizator)
12-Dec-2008, 12:12 Top

mariusgabriel nu cred ca se referea la tine pentru ca vad ca tu ai continuat fraza dupa acel +1
daca asta ie regulamentu', ce sa facem ,discutam , dar trebe sa ne conformam
mie unu nu mi-ar place sa vad la o cerere de subtitrare 20 de +1
si nu cred ca un user incepator a primit pana acum warn,din cate imi aduc aminte si eu am folosit acest +1 si daca nu eram atentionat(verbal) probabil il mai foloseam si acum
doar a fost atentionat verbal , sa termine cu acest +1 si sa citeasca regulamentu'