Fobos. Klub strakha (2010)

robertoozee (194 mesaje) (Utilizator)
25-Apr-2010, 12:04 Top

http://www.imdb.com/title/tt1489253/" class="link">http://www.imdb.com/title/tt1489253/ Merita o subtitrare!! (zic eu...Smiley

Catalin (147 mesaje) (Utilizator)

cum de ti-ai dat seama ? Smiley

Mersi ptr comentariul asta superdestept..din partea ta! Esti mare si tare.Nu stiu ce legatura are cu topicul respectiv...

Nebuna (692 mesaje) (Moderator)
25-Apr-2010, 02:04 Top

A zis-o in gluma robert, nu a vrut sa fie rautacios. Smiley

Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present.
Catalin (147 mesaje) (Utilizator)
25-Apr-2010, 09:04 Top

Scuze ca insist dar intreb iar ... cum de ti-ai dat seama ? Ca sunt mare si tare si superdestept ? Smiley De film nu te mai intreb ca vad ca nu vrei sa ne zici mai mult.

Ideea era ca orice film strain pe care vrei sa-l vezi merita o subtitrare, indiferent cat de obscur si necunoscut este. Iar link-ul pe care l-ai postat tu e plin de informatii care sa te faca sa-l apreciezi drept ... hai ca nu mai zic nimic, ca iar zici ca nu are legatura cu topicul.

A fost doar o simpla intrebare, chiar nu era nimic rautacios in ea. Nici macar acel emote. Nu e nimic rau in a mai rade din cand in cand. Asa, de situatie, nu de cineva anume. Chiar nu-mi permit sa faca asa ceva.

Stii cumva pe unde s-a difuzat filmul ala ? Poate fi gasit pe DVD sau in alta parte ? Sincer, as vrea sa-l vad si eu.

Edit : am aflat, e in regula. Dupa ce il vad poate scimbam cateva impresii.

25-Apr-2010, 05:04 Top

Parerea mea personala era ..ca merita o subtitrare..de asta am folosit paranteza! Sa-ti zic mai multe despre film??..nu sant menit sa fac critici sau aprecieri,descrieri comentarii! Mi sa parut interesant..de asta am cerut subtitrarea..si am asteptat cu aceasta cerere pana sa apara o varianta in engleza..si n-am cerut-o pana exista releasul doar in lb rusa. Nu cred ca trebuie sa am a dadere de seama sa cer o subtitrare(cel putin in regulament nu am citit asa ceva)Pe de alta parte nu cred ca exista subtitrare ceruta de mine ce nu a fost multumit atat anterior cat si ulterior...in concluzie "-Da Catalin mi-am dat seama ca doresc o subtitrare ptr acest film" P.S. Crazy Girl tu iar ai fost pe faza(ca in totdeauna de fapt) Raman cu Stima.

madalynn24 (504 mesaje) (Utilizator)
30-Apr-2010, 01:04 Top
30-Apr-2010, 10:04 Top

E cerut de mine ..era destul sa lasi un comm acolo.In fine +1 vot si de la mine daca tot ai deschis inca un topic! P.S. da..dupa cum ma asteptam .,,s-a facut mutarea.......stafful pe faza ca intotdeauna!

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
5-Mai-2010, 08:05 Top