Flying leathernecks 1951...!

Niklai (84 mesaje) (Utilizator)
24-Dec-2009, 06:12 Top

Un film de razboi de exceptie cu actori super dar din pacate fara sub in lb romana.Cine se incumeta sa faca un sub FELICITARI Niklai.http://www.imdb.com/title/tt0043547/" class="link">http://www.imdb.com/title/tt0043547/

Filmul are 699 Mb.

25-Dec-2009, 11:12 Top

Va rog inchideti acest topic pt ca deja sub o sa apara si nu e corect sa munceasca 2 traducatori pt acelasi film.Va multumesc.

SirEv (452 mesaje) (Moderator)

Iti spun sigur ca nu o sa apara dincolo. Asa ca ai rabdare...si o sa apara aici.

OZapacita (46 mesaje) (Utilizator)

Niklai, ti-am zis ca am discutat cu SirEv si daca traduce el, ne intelegem intre noi, ca nu e concurenta cu cine sa scoata mai repede sau etc, si daca a zis Sir ca traduce el, eu o sa iti traduc altceva.
Indiferent de disputele intre site-uri toti facem aceeasi munca, si e omeneste sa cedam unul in fata celuilalt. Daca am vaz ca Sir a postat ca il va traduce el, nu are rost sa mai traduc si eu. Daca se poate sa comunicam in privinta a ce iti traducem din ce ai cerut tu si aici si dincolo, e foarte bine. E aiurea sa ne "batem" pe 10 filme cerute de tine cand sunt mii de filme care n-au suburi. Mi se pare absurd sa ma apuc de tradus ceva ce stiu ca se traduce de cineva. Nici macar la filmele care imi plac nu m-am inghesuit sa ma bag peste nimeni. E inutil si munca degeaba. Tot ce ti-am cerut tie Niklai, e sa anunti la noi si poti s-o faci si aici, cand stii ca ti se traduce un film, sa ne anunti pe cei care ti-am zis ca ne vom ocupa de filmele tale, sa nu muncim degeaba. Ca sigur fiecare in timpul cat se traduce un anume film, poate traduce altul, nu cred ca ii place sa se suprapuna aiurea.

25-Dec-2009, 12:12 Top

Ok atunci..ramane sa-l traduceti voi..te pup, zapacita mica Smiley

25-Dec-2009, 01:12 Top

Nu am nimic de comentat.

FlorinA (84 mesaje) (Moderator Junior)

SirEv, nu cred ca era o problema daca faceam subul impreuna. Propunerea ramane valabila. Eu am inceput de la linia 1.

OZapacita (46 mesaje) (Utilizator)
26-Dec-2009, 08:12 Top

La niciunul din filme nu cred ca s-a discutat atat, si nu s-au facut atatea valuri SmileySmileySmileySmiley . E bine totusi ca nu sunt discutii in contradictoriu.

26-Dec-2009, 09:12 Top

Problema e ca am sters cat descarcasem din film...si oricum nu aveam peer cu nimeni, si ar fi durat vreo 2 zile sa iau filmul Smiley)