FBI - Sezonul 4

Hicks (91 mesaje) (Moderator)
23-Sep-2021, 17:59 Top
potosr (23 mesaje) (Utilizator)
4-Dec-2021, 00:21 Top

Cred ca ti-ai luat si tu concediu, ca si cel care se ocupa de Animal Kingdom, si nu ne-ai anuntat...Smiley

(Vizitator)
4-Dec-2021, 00:29 Top

@potosr,daca deschideai benoaclele,citeai pe forum :

Astazi traducatorul nostru Hicks a anuntat ca:
"Laptopul meu și-a luat o pauză definitivă și pentru o perioadă nu o să am de pe ce să lucrez.
Toate proiectele mele sunt oprite pe o perioadă nedeterminată."
Deci traducerea este oprita la serialele: S.W.A.T., FBI: International, FBI, FBI: Most Wanted si Antidisturbios (Riot Police).
Cei care pot si vor sa-l ajute sa-si achizitioneze un laptop nou, o pot face donand aici:
Cont:
IBAN: RO78BTRLRONCRT0604985701
Banca: Banca Transilvania
Titular: Ciobanu Mihai-Robert

poate si donezi daca tot cersesti sa se faca subtitrari,iar cat despre animal kingdom e liber la tradus ca si toate serialele traduse de Predoiu care nu mai traduce.

potosr (23 mesaje) (Utilizator)
4-Dec-2021, 22:11 Top

Chiar vrei sa cred ca cineva care face ceva ce stie nu mai lucreaza nimic atunci cand ii pica laptopul sau compul? Haide...
Bine ca e vorba doar de 5 seriale...
N-am sesizat ca scrie "cersiri" de subtitrari...poate si laptopul meu e defect. De fapt, nu prea imi dau seama cine cerseste pe aici.
Cat despre donat, vom fi avand noi nevoie de subtitrari, dar nici facute pe laptopuri cumparate de noi...
Sa nu uit, MULTUMESC reddogs75 pentru raspunsul tau prompt si deosebit de instructiv...

Acest subiect este închis.