EUROVISION
bai am ascultat si eu piesele din concurs acum si imi pare rau de nemti si company, dar cand vii cu piese de 5 ani sau rascantate timp de sute de ani, nu poti emite pretentii.
nemtii saracii se vede ca nu s-au trezit din jazz-ul saracit si constipat de pe vremea nazistilor si revin la singurul argument la care pot in situatia asta in care s-au facut de cacao, anume banii. pacat de ei da si de noi
iar serbia a avut o piesa chiar foarte faina, cum nu am mai vazut la eurovision prea des in ultimii ani
originalitatea nu e garantia calitatii. si ma mir ca si-au permis sa se ia tocmai de asta cand majoritatea pieselor din concurs, in special cele ocidentale, pot fi identificate usor in alte doua-trei trupe.
piesa asta n-o fi ea chiar stralucita, dar e de calitate si cantata cu suflet.
si sunt ridicoli nemtii & co., unu la mana pentru ca pe piesa bulgarilor se va dansa in cluburile germane la vara si doi la mana pentru ca daca e sa luam ideea de mafie si favoritisme politice, sa nu uitam de monopolul pe care il aveau tarile nordice in anii '80 si '90 la 'concursul' asta; acum nu le place sa vada ca li se intampla si lor, desi in cazul asta, cu jegurile de piese pe care le-au prezentat mari occidentali bogati, chiar nu au drept de apel - si e penibil pentru ei sa recurga la argumente de ultima speta care arata cand de plini de prejudecati si aroganta nejustificata sunt.
Au zis ceva de genul ca sonorizarea a fost foarte proasta la ei, ca echipa de acolo nu i-a ajutat cu nimic, cameramanului i-au tremurat mainile si s-a miscat camera, spotul luminos n-a fost pe cel cu chitara la inceputul melodiei si toooot asa... :B:
Acest subiect este închis.